cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako ste ga oblekle?

clock-img

18.07.2005, 09:07

clock-img

Čiračara

pencil-img

738

PDP imam sredi septembra. Mislite, da bo kompletek za domov iz tankega pliša pretopel?:zmeden:. Nameravam ga obleči v bombažen body z dolgimi rokavi, jopico in žabice iz tankega pliša in kapico, ter nogavičke. Kako ste ga pa ve oblekle?

Lp in hvala za nasvet:rozica:

clock-img

18.07.2005, 09:13

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

OJ, ČČ!!
Ja odvisno kakšne bodo temperature septembra...jst sem rodila v začetku maja in ni bilo nič toplo...oblečena je bla v body z dolgimi rokavi,bombažne žabice (une,k so po celem telesu ...sploh ne vem kako se temu reče),pa še čez je imela tak tanjši pajac,kapica,nogavičke...

clock-img

18.07.2005, 10:07

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Jst imam PDP oktobra, ampak se mi zdi, da karkoli sem brala o novorojenčkih, da bo tvoja kombinacija oblačilc čisto v redu. Na začetku baje otročki še ne znajo uravnavat svoje temperature in so zelo zmrzljivi, saj so 9 mesecev v toplem maminem bušiju, nato pa rabijo nekaj časa, da se navadijo na naš svet.

clock-img

18.07.2005, 14:26

clock-img

teta beta

pencil-img

2272

Pretoplo? Jaz mam PDP pred tabo, pa razmišljam, če bodo samo ene hlačke premalo? Saj če je september topel, ni panike, mogoče bo celo vroče, zna se pa zgodit, da bo par dni dež in lahko že ornk zahladi. Pojma nimam, verjetno bom napakirala malo več cotk, potem bodo pa že sestre pomagale izbrat primerne.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem