writing-img

Kako to spravi mdol z nove kiklice?

clock-img

06.08.2009, 09:15

clock-img

Anonimen

Ma sem jezna ... sem si kupila novo kiklo, pa jo operem in grem likat, pe se je pri likanju oni plastični štrik od podloge za likanje znašel med podlogo in kiklo, pa tega nisem opazila in sem šla z likalnikom čez ... no in zdaj se je malo te plastike od štrika stopilo in prijelo na kiklo ... kako to spravim dol????!!! Help!!!

clock-img

06.08.2009, 09:37

clock-img

ona

pencil-img

3685

Težko boš to rešila,provaj še enkrat oprat in malo mokro pretegnit.

clock-img

06.08.2009, 10:56

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

ne bo ti ratalo , če ti že rata se ti bo pa poznalo na krilu. tko da user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

clock-img

06.08.2009, 13:34

clock-img

buči

pencil-img

4367

Kaj pa tako kot čvečilko: v zmrzovalnik za nekaj časa, pa probaš potem prelikat čez bombažno krpo, če se prelepi nanjo.

TDAT - štirje prestopniki!

clock-img

06.08.2009, 13:35

clock-img

buči

pencil-img

4367

A ja, samo štorasta pa si, pa brez zamere ... user posted image  To še meni ne rata, pa sovražim likanje in se ga otepam, torej pogojno ne znam prav dobro ...

TDAT - štirje prestopniki!

clock-img

06.08.2009, 13:39

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: buči

A ja, samo štorasta pa si, pa brez zamere ... user posted image  To še meni ne rata, pa sovražim likanje in se ga otepam, torej pogojno ne znam prav dobro ...

Ne me zdej še ti kle nervirat user posted image user posted image user posted image ... duš ... ma fora je v tem, da sem kiklo "oblekla" na desko in jo pol vrtela okrog in likala (je pač tak kroj da je ne morem sam položit gor in likat) ... ma saj men se je to tut prvič naredilo user posted image .

clock-img

06.08.2009, 22:41

clock-img

barika

pencil-img

6448

user posted image user posted image user posted image user posted image a si že rešla problem(e)?user posted image

clock-img

07.08.2009, 00:23

clock-img

Anonimen

Ja najbol fino se je pa tuki eni revi smejat user posted image ... kikla vam polna upanja sporoča svoj novi naslov za to noč, in sicer: Zgornji predal skrinje, Kuhinja user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem