writing-img

Kako toplo oblacite dojencka?

clock-img

31.10.2004, 16:39

clock-img

lidia

pencil-img

501

Živjo,

sem v 30 tednu, začenjam z nabavo cunjic za malčija. Kako toplo oblačite dojenčke? Jaz mislim, da je majčka z dolgimi rokavi, čez pa npr. bombažni pajacek z dolgimi rokavi dovolj. Izhajam iz temp. v stanovanju ca. 21,5 stopinj. Ti debeli plišasti pajacki se mi zdijo preveč za v stanovanju, a se motim? :zmeden:

Lidija

clock-img

31.10.2004, 16:48

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Dojenček naj bi imel na sebi eno cunjo več kot mi. Jaz mi novorojenčku oblekla debele žabe, body, majčko z dolgimi rokavi+pajaceh in na koncu jakna ali bunda. V stanovanju imamo mi na malčku le tanke žabice, body in čez majčko z dolgimi rokavi

clock-img

31.10.2004, 16:48

clock-img

kimi

pencil-img

3836

oprosti za napake malo hitim pa se mi potem kar tipke mešajo:)- upam da veš kaj mislim

clock-img

31.10.2004, 18:56

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Mi smo imeli pri približno tej temperaturi oblečen bodi, majčko z dolgimi rokavi, frotiraste žabice in pletene copatke. LP

clock-img

31.10.2004, 19:18

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

David se je rodil pozimi in v stanovanju smo imeli ene 23,24 stopinj v dnevni sobi, v spalnicah 3 stopinje manj. Oblečen je tako: dolg body in preko bombažni ali plišast pajacek na naramnice, če je imel hlače pa je imel zgoraj dve bolj tanki majčki. Za zunaj pa seveda malo bolj.:) Sedaj, ko pa že nori po stanovanju pa ima sp.del trenerke, zokenčke in body s kratkimi rokavi.

:miska:

clock-img

31.10.2004, 19:21

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

jst podobno kot mehurcica,samo da se ne nori,pa manj stopinj imamo cca 21.5...

clock-img

01.11.2004, 09:09

clock-img

Anonimen

Jaz sem mojemu oblekla dva bombažna bodyja in ene plišaste žabice.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem