writing-img

Kako uporabiti mazilo Tobrex

clock-img

19.06.2009, 14:15

clock-img

lunica12

pencil-img

1268

Moja je danes dobila za oči mazilo Tobrex,stara je pa pet mesecev..Pa me zanima kako ste ga ve uporabile kajti meni nikakor ne uspe da bi ji dala mazilo tako kot kaže (potegneš veko navzdol in iztisneš),kajti nikakor ji ne morem potegnati veke dol da bi dobila žepek.

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

clock-img

19.06.2009, 14:28

clock-img

uma08

pencil-img

8

Mi smo tudi imeli tobrex, mi je med. sestra napisala mazilo, potem pa sem v lekarni rekla, da je za otroka in mi je dala kapljice. Že s kaplijicami je bilo težko. Poskusi zamenjat za kapljice.

clock-img

19.06.2009, 14:32

clock-img

blaža

pencil-img

8795

baje je mazilo boljše. Mi smo našemu namazali ko je spal in je imel zaprte učke. Ni težko, samo namažeš po sredini, tam kjer so trepalnice in povlečeš z prstom.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

19.06.2009, 14:33

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Pač namažeš tako, da se ti zdi, da je šlo čimveč v oko.

Jaz sem vedno imela kapljice in mazilo. Ker pri kapljicah je bil tak jok, da so že solze kar špricale ven in ni po moje nti slučajno ni šlo nič not. Tako da sem potem še mazilo vzela, in pač mazala po najboljših močeh.
Probaj stisnit malo ob notranjem kotičku, pa potem mencat uček, da bo šlo kaj not.

clock-img

19.06.2009, 14:57

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Nekaterim je mazilo boljše, ampak meni so kapljice. Imam srečo, da moji dve kar sodelujeta pri tem. user posted image

clock-img

19.06.2009, 17:25

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Jaz imam kapljice in mazile, pa ji dam kapljice v oko takrat ko je na previjalni, mazilo imam pa zato, ker ima od vzunaj rdeče oko in ji namažem , ko spi tam ob stiku, pri trapalnicah.

So what....

clock-img

20.06.2009, 00:56

clock-img

massylou

pencil-img

539

Meni so dali kapljice za čez dan (na 2 uri), za ponoči pa kremico.
Smo se tudi kar namatrali, je moral v prvi rundi vnetih oči ati asistirat, da sem kaj not dobila.
Ko je imela vnetje drugič, sem pa dala tudi zvečer najprej kapljice, kremico pa potem kar na veko oz. tja, kjer obe veki prideta skupaj. Namazala sem malo več, potem pa šla s prstom čez, da je za ziher vsaj nekaj prišlo v oko. Na srečo si je vsakič še oči pomela in s tem nekaj kremice še sama vnesla.

... da so največje življenjske napake: ljubezen, ki je nismo podarili, sposobnosti, ki jih nismo uporabili in sebična preudarnost, zaradi katere nismo ničesar tvegali.

M. Cholmondeley

clock-img

22.06.2009, 12:02

clock-img

Andrejka9386

pencil-img

239

tudi mi imamo mazilo Tobrex ker je imel mali vnete oči. Pomagajte si z zloženčki, da vam ne drsi. Mazilo je pa boljše, ker ne vsebuje nekega konzervansa in ni tako škodljivo za oko samo...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem