IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR
Puncica, pa nehej folgat
, nej bo stanovanje počasi iz dneva v dan v razsulu, pa si bodo mogoče premislili
Sicer pa, dnar je tvoj, čas pa tudi.
Sej to je že itak

, pa jst kr pike dobim ko se ob igrače pa čevlje pa ne vem kaj še spodbijam, pol še tamal pade al pa tavečja, mah sej raj ne razmišljam, pol pa seveda se en na drugega derema, pol pa oba začneva pospravljat

Zvečer pa vsaj pospravim da se v temi ne spodbijam, ko grem na wc al pa po mlek za tamalga
Glede pucanja je pa takole, moj sicer pospravi kuhinjo al pa kakšno sobo ampak vse na pol

NPr. če posod posprav in pomije jo pusti v pomivalnem koritu da se odteče in tako čaka name. pa sto stvari pusti na štedilniku, kar pač nismo pojedl in čaka na kaj vem kaj, muhe mogoč, tako da potem morm jst to pospravt, pusti vse igrače na tleh, no mogoče jih mal zbrca na rob, da glih ne hodmo po njih (tamale dva imata igrače v kuhinji, ker nimata svoje sobe, dnevna je pa tud premajhna ker mamo noter zakonsko postlo. Mah moti me da vse naredi na pol in včeraj sem spet imela svojih 5 min, sva si povedala svoje in zaključil je da se ne pritakne ničesar več. Mah bo že, kot sem rekla manj premišljujem o tem bolše je, ampak bajta se pa še vedno ne posprav sama
< Sporočilo je popravil puncica -- 31.5.2007 11:46:39 >