cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako začeti?

clock-img

30.01.2006, 12:15

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Skoraj eno leto bo, odkar sem bila srečka nosečka, potem pa abrazija v maju...do sedaj nama še ni uspelo, da bi user posted image , pa me zanima, kako sploh  začeti s kakimi preiskavami..kaj sploh je prva stvar? Grem do ginekologinje in kaj...sploh pa jo bom najprej poskusila zamenjati, ker bo verjetno vse bolj uspešno. Bom tam vse izvedela, se moram sama naročati naokoli? Nimam pojma..in kako sploh kaj poteka..user posted image
Hvala vam za odgovore!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

30.01.2006, 18:42

clock-img

emaa

pencil-img

7450

po enem letu poskušanja (8 mesecev po ss) sem šla do svoje G, povedala kaj je. Sva najprej spremljali ciklus z UZ. Ugotovili, da je bolj kriza z O, dala sem kri za hormone, dobila napotnico za ambulanto za neplodnost, pa moj je šel na spermiogram. POtem pa ambulanta za neplodnost, ter napotitev na laparo (zaradi razlitega  slepiča v otroštvu) in histero (zaradi ss), pol pa počasi naprej. POjdi najprej do svoje G, najprej spremljanje ciklusa, lahko pa da boš dobila kar takoj napotnico za naprej, je veliko odvisno od tvoje G.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem