writing-img

Kako zanositi, če ni menstruacije

clock-img

27.03.2009, 09:52

clock-img

memole80

pencil-img

480

Pozdravljeni!

Doma imamo fantastično 11-mesečno punčko in si želimo takoj še enega otroka. Na žalost pa nisem še dobila menstruacije, tako da bo treba še kaj počakati. Zanima me, če je katera imela odoben problem, pa ji je G dal tablete za menstruacijo? Se mi pa zdi, da sem imela pred 14 dnevi ovulacijo (zelo lepljiva prozorna sluz). Je možno, da je O brez M?

clock-img

27.03.2009, 09:54

clock-img

Anonimen

O je pred M
Tako da ti ne veš kdaj je O

clock-img

27.03.2009, 14:19

clock-img

suzolinka

pencil-img

353

Kakor vidim ti nisi še dobila menstruacije po porodu al kako?
Seveda lahko zanosiš v tem primeru. Sama poznam kar nekaj tašnih mamic

clock-img

27.03.2009, 23:58

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

IZVIRNO SPOROČILO: memole80

Pozdravljeni!

Doma imamo fantastično 11-mesečno punčko in si želimo takoj še enega otroka. Na žalost pa nisem še dobila menstruacije, tako da bo treba še kaj počakati. Zanima me, če je katera imela odoben problem, pa ji je G dal tablete za menstruacijo? Se mi pa zdi, da sem imela pred 14 dnevi ovulacijo (zelo lepljiva prozorna sluz). Je možno, da je O brez M?

memole80, priporočam TAKOJŠNJO AKCIJO....user posted image user posted image

clock-img

30.03.2009, 12:13

clock-img

kitty87

pencil-img

46

Mene pa zanima, če je normalno (no normalno mislim da ni, samo če je s tem kaj narobe), da imam M na cca 50 ali več dni?

Decembra sem nehala s KT in sem prvo M dobila po 52 dneh, danes pa je od tiste spet že 50 dni in se sicer nekaj pripravlja da bo, ampak je še ni. Noseča mislim,da ne morem bit, zato me zanima, če bi bilo boljše, da bi obiskala G za kakšne tablete ali se to po navadi samo uredi in ni s tem nič narobe (mislim s tem, da je tak dolgo ne dobim).

Hvala za odg.

clock-img

30.03.2009, 19:25

clock-img

memole80

pencil-img

480

IZVIRNO SPOROČILO: kitty87

Mene pa zanima, če je normalno (no normalno mislim da ni, samo če je s tem kaj narobe), da imam M na cca 50 ali več dni?

Decembra sem nehala s KT in sem prvo M dobila po 52 dneh, danes pa je od tiste spet že 50 dni in se sicer nekaj pripravlja da bo, ampak je še ni. Noseča mislim,da ne morem bit, zato me zanima, če bi bilo boljše, da bi obiskala G za kakšne tablete ali se to po navadi samo uredi in ni s tem nič narobe (mislim s tem, da je tak dolgo ne dobim).

Hvala za odg.

Juuuuhuhu, M je tu. Presrečna sem.

Kitty87, moja prijateljica je imela podobne probleme kot ti in je šal h G, sedaj pa jemlje ene tablete za uravnavanje M. Raje pojdi h G. :) Saj ne grize. :))

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem