writing-img

Kako zgleda dnevni hospital?

clock-img

16.06.2006, 12:38

clock-img

tina_klementina

pencil-img

72

V juliju nas na Pediatrični kliniki čaka preiskava na laktozno intoleranco, in bomo baje dva do tri dni v dnevnem hospitalu. Mi lahko prosim napišete kako to zgleda? Kako je s hrano, ali jo prinesemo s sabo? 

clock-img

16.06.2006, 12:45

clock-img

SILVA

pencil-img

1129

Mi smo prišli v bolnico okol 7.30 zjutraj in smo bili notri približno do 15h.Hrano dobiš za otroka tam.Zase pa le kaj sabo vzemi.

clock-img

16.06.2006, 16:44

clock-img

allj

pencil-img

44

Nevem koliko je star-a oz. ali še dojiš? Če dojiš, dobiš priponko DOJEČA MATI in s tem brezplačno tri kompletne tople obroke plus 2 malici vmes (jogurt, sir, kruh, mleko,...), spodaj v menzi v kleti. Pa adaptirano mleko ti bodo tudi dajale, če ne dojiš več polno. Pa brisače, do tuša bo ziher daleč, pa vojaško posteljo za ponoči. Če ne dojiš, se bivanje plača, nevem koliko, hrano s sabo, lahko jo tudi kupuješ spodaj v menzi. 

clock-img

16.06.2006, 21:42

clock-img

simona2

pencil-img

474

Allj ti je opisala pravo hospitalizacijo, dnevni hospital pa zgleda tako kot je napisala SILVA. Prideš okoli 7.30 in greš okoli treh. Hrano zase si prinesi s seboj, za otročka pa dobiš tam, čeprav ni odveč vzeti tudi zanj kaj, če ne dojiš več.

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem