cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako zmanjšati fotko?! - nujno...

clock-img

06.08.2005, 20:31

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

... en kolega bi rad zmanjšal fotke, pa jih ne znam. Pač glupa za te stvari (glupismajli:)-)
A mi zna katera tkoa osnovnošolsko razložiti, kako in kaj?

clock-img

06.08.2005, 20:36

clock-img

mammy26

pencil-img

634

zdravo!

kontra klik na sliko, preoblikuj (jaz imam zato program) daš izsek slike, to kar pač želiš da se vidi, ter vse skupaj lepo shraniš. Lahko pa tudi v primeru da želiš kaj poslati, kontra klik, pošlji prejemniku in ta te vodi, kako želiš videti slike, velike ali vse pomanjšati.

To je to.

clock-img

06.08.2005, 20:37

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Ne vem, v katerem programu. Naj proba kliknit na fotko in pokazale naj bi se vogalne pikice slike. Potem naj eno z miško prime in drži, ter potegne proti notranjosti. Slika se bo zmanjšala. Druga varianta je pa, da poišče, če je kje funkcija Picture size. Tam vnese manjše mere in je. Poskusita.

clock-img

06.08.2005, 20:42

clock-img

mammy26

pencil-img

634

ja če se gre za obično sliko, je to možnost, ki jo je napisal cmokec, v kolikor pa gre to za digitalno fotografijo, pa se uporablja lahko recimo photoshop ali acd see.

clock-img

06.08.2005, 20:43

clock-img

Anonimen

Ja, ali pa resize. Jaz dam vedno kar na half size (za polovico se zmanjša). Ampak zdaj je to najbrž mišljeno za zmanjšanje cele slike, ne za izrez, a ne?

clock-img

06.08.2005, 20:44

clock-img

Anonimen

Ne, v vsakem programu, ki ga ima zraven digitalec, se da zmanjšati sliko.

clock-img

06.08.2005, 20:45

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Sva s HuAnito ugotovili po telefonu, da nima programa, ki bi omogočal resize. Tak da zgleda ne bo šlo, razen če je zdaj še kaj našla.

clock-img

06.08.2005, 21:11

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Fotoshop, če ga imaš, če ne pa mi pošlji sliko na mail, pa ti jo lahko jst pomanjšam. :)

clock-img

06.08.2005, 21:26

clock-img

Anonimen

Ja, samo preden jo pošlje, jo more še pomanjšat.:)-

clock-img

06.08.2005, 21:39

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Hvala vsem. Kolega ima 108 fotk, to je pa malo huuuuuda, da bi se zdajle s tem ukvarjali.
Grem raje pečt biskvit, dokler mala še kao spi:muca: :muca: :muca:
Aja, sem pa skopirala z neta program Picasa2, pa mi je tudi bolj mlao jasno, saj ni funkcije resize ali kaj podobnega... se vidi, ka sem koma :zaspan:, morda jutri opazim kaj več...
Nočko.:hudicek:

clock-img

06.08.2005, 21:40

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Aja... :zmeden: če ne jo bo pošiljalo 100 let. :zmeden2:

clock-img

06.08.2005, 21:51

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Saj, so pa iz Litve in tam gori vsi komaj čakajo, da na netu uzrejo fotke, ampak 108?!:zmeden:
8 mu jih je nalagalo 15 minut, potem pa je zasedel ves razpoložljiv prostor in zdaj je odšel z dolgim.... nosom;)

clock-img

06.08.2005, 22:16

clock-img

mammy26

pencil-img

634

ja za večjo količino pravi moj :love:, je zelo dober progam acd see, saj ti naenkrat označeno količino slik zmanjša v željene mere.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem