writing-img

Kaksna se vam zdi TV Paprika..

clock-img

25.03.2005, 19:33

clock-img

.ču

pencil-img

1181

..ce jo sploh gledate,seveda?
Oziroma,kaj pravite o oddajah,ki ste jih mogoce spremljale?
Ce sama povem svoje mnenje,mi je mal mn k za bruhat:(sploh tale Akademija za zvezdnike,pa da ne govorim o telefonski stevilki 090...ki je kar en cas vztrajala v oddaji Desetka:grrr::grrr::grrr:oddaja je pa popoldne na sporedu in normalno,da je klicarla sama mladina oz otroci:(Mislm,da jih ni sram,no sej poj so ble zgleda pritozbe in so dal normalno st.nazaj,..
...Una dva Mark pa Ajsa sta pa tko oba semasta in avsasta,da je kej:(s humorjem k men tud mal ni smesn:ups:
...da ne bom zej dolgovezla,kaj pa ste ve ugotovle,kar se Paprike tice?

Sej vem,mam knof na daljincu in lohk preklopm:)sam vcash pa glih zato gledam k so tko podn:(to je moje mnenje..

...Sm mogla mal o tem povprasat,da ne bomo skoz samo o jajcih:)

Lp

clock-img

25.03.2005, 19:41

clock-img

Anonimen

Mi je nimamo:zmeden:

clock-img

25.03.2005, 19:54

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

ko boš gledala papriko en jajc v ekran pa bo....:)-:)-

clock-img

25.03.2005, 20:27

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

:(( od smeha...

clock-img

25.03.2005, 20:28

clock-img

NENAJANI

pencil-img

922

Ne vem, kaj bi si mislila. Mi je nimamo, pa je ne pogrešam in očitno nisem nič zamudila!!:zmeden2:

clock-img

25.03.2005, 21:18

clock-img

Nikica

pencil-img

278

TV Paprika je o.k. samo za nekaj minut, ne pa da bi jo gledali ure in ure. :(:(Do sedaj nisem pogledala še niti ene oddaje do konca, ker sem se prej začela dolgočasiti.:hudicek::muca::muca::muca::muca::zaspan::zaspan:

clock-img

25.03.2005, 21:25

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Meni gre Mark res na živce...

clock-img

25.03.2005, 21:46

clock-img

ninca

pencil-img

995

najbl neumna je reklama k sta 2 ženki pa sta : "Paprikina nočna policija " :zmeden:

clock-img

25.03.2005, 21:48

clock-img

Baldi

pencil-img

1312

Ne lovimo. Slaba antena:((

clock-img

25.03.2005, 22:03

clock-img

matejab

pencil-img

1

TV PAPRIKA, kaj pa je sploh to, je kaj za jesti. Saj jo sploh ne gledam, ne morem ti povedati nic o tem

clock-img

25.03.2005, 23:09

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Meni se zdi bolj za :((

Včasih pa preklopim ko je aerobika - samo skoz ponavljajo.

Skratka za :((:((:((

clock-img

25.03.2005, 23:11

clock-img

Anonimen

UU ja, Sky bo je super :) Drugač je bla pa najbolj fajn Rebeka..drugo je bolj za praznit želodec..:hudicek:

clock-img

26.03.2005, 00:12

clock-img

Pinja

pencil-img

354

Jst pa samo občasno svojo sestrico gledam ob ponedeljkih ob 18.30 :bravo:, drugač je pa za kozlat. Nobenega pravega programa, kr neki. Pa sej ni čudn, ker ne dajejo honorarja, samo če si sponzorja zrihtaš kej dobiš, drugač pa zastojn delaš :((. Tretjerazredna tv, nimaš kej :zmeden:

clock-img

26.03.2005, 09:44

clock-img

Anonimen

Osebno sta mi Ajša in Mark sedaj na svoji TV neprimerno slabša kot nekoč, ko sta bila še oba na TVPika. Edino recimo dokaj OK oddaja je 40+, ki jo vodi Zvezdana Mlakar, poklic Mama mi je pa mimo (nič pametnega na zveš). Vse ostalo pa zame brez veze.

clock-img

26.03.2005, 12:20

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Sicer tega programa ne spremljam ampak kolikor kdaj ujamem moram reči da mi gre Mark full na živce. Sploh zato ker se tako afna poleg in ne mi zamerit ampak malo me spominja na :pujs:.

Enkrat sem videla eno oddajo, ko je bila Oriana noter. Ona mi je zelooo simpatična že v oddaji Atlantis (?!) s Katarino Čas mi je bila všeč.

Sicer pa :(

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem