writing-img

Kam ?

clock-img

22.06.2009, 16:48

clock-img

tweety83

pencil-img

784

Pozdravljene,

z mojimuser posted image sva nameravala od četrtka pa do nedelje malo na morje, ampak glede na to kakšno vreme napovedujejo - bo tam totalno mrzlo in bedno. Nekam daleč nama ni za hodit - ker se ne splača,v toplice mi pa tud ni za iti. Kaj mi priporočate?
Kam se naj dava?

clock-img

22.06.2009, 16:51

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Priporočam Sotelio v termah Olimlje in njen Orhidelia welnes.Kljub temu, da ti ni do toplic.user posted image

clock-img

22.06.2009, 17:02

clock-img

tweety83

pencil-img

784

hvala, ampak sem blizu tam doma in bi rada nekaj novega.....

clock-img

22.06.2009, 17:04

clock-img

rija

pencil-img

15589

jaz bi šla pa vseeno na morje....pa naj malo piha, pa kaj....ampak bi gledala, da vzamem hotel, v katerem se da malce razvajati....in za to se mi zdi kar primeren Portorož, ki ga sicer ne maram. ampak ima čisto dovolj dobrih hotelov in raznovrstne ponudbe. sploh, če gresta v dvoje user posted image

...vox populi...

clock-img

23.06.2009, 08:34

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Ma sej bo dež... Smo tudi hoteli kam it za ene 3-4 dni, kar sem gledala Slovenija, Hrvaška, Avstrija, Italija... povsod dež in mraz user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

23.06.2009, 10:53

clock-img

Babsi

pencil-img

149

Ja mi smo imeli plan stestirat nov šotor....Ampak slabo kaže user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.06.2009, 10:59

clock-img

valy1

pencil-img

50

Jaz sem pa mal gledala da bi šli zraven Benetk v kamp s šotorom, pa potem mal v Gulliverlandio pa obiskat Zoo v Lignanu, pa ni napoved tako slaba - bolj plohe, se pa vreme spreminja vsak dan tako, da lahko da bo suho. Mi bomo kar šli.

clock-img

23.06.2009, 12:40

clock-img

MiRaNi

pencil-img

610

Tudi smo planirali v četrtek zjutraj odriniti do Pule pa bomo najbrž kar doma ostaliuser posted image .

Ali se splača it pogledat v Atlantisa?

clock-img

23.06.2009, 20:41

clock-img

Anonimen

jaz bi šla pa vseeno na morje....pa naj malo piha, pa kaj....

Enako.

Med dvema hudima nevihtama in enim potresom ta vikend v Dalmaciji, sta bili dve ok dopoldnevi. En dan za kavo na Rivi spit, drug pa za en dolg sprehod. Nafilala baterije, itak, pase samo sprememba okolja in klime, ker v tem vremenu par dni doma bit je ravno tako kr neki. So se pa v nedeljo dopoldne nekateri tudi kopali.

clock-img

23.06.2009, 23:33

clock-img

norge

pencil-img

377

Jaz sem tud za it!! Mi smo bili prejšnji teden od čet-ned v Poreču, je blo iz petka na soboto in v sob dopoldne mal nevihtic, v soboto pop je bil že lušten sonček za doooolllg sprehod, v nedeljo smo se pa tud mi že kopali.... Kot pravi Mič... za napolnit baterije... za tiste, ki si jih moramo... jaz sem srečna sam, da sem kakšen dan frej in da se grem kam potepat ...user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem