writing-img

Kam gre ta svet?

clock-img

30.04.2008, 11:27

clock-img

kovač

pencil-img

679

clock-img

30.04.2008, 11:30

clock-img

gojska

pencil-img

1128

za čebele pa tudi mene skrbi. Baje je Einstain reku, da bo človek izumrl, ko bodo izumrle čebele.
Nekaj bo treba nardit, pa se mi zdi da ni nobene prave volje. Če greš skozi tržnico se meni vse zdi umetno. Al pa un ki je hruške z nedovoljenim strupom špricaluser posted image . Sej ne veš kaj bi jedu !

clock-img

30.04.2008, 14:27

clock-img

dana

pencil-img

1395

En članek o tej problematiki je bil kakšna 2 meseca nazaj v Jani. In k sem tisto brala, sem se vprašala, kaj bomo potem res jedli, če čebel ne bo. Prejle je bilo po radiu da je 2/3 vse hrane odvisno od čebel.
Pa glede na to koliko jih je malo, da se bo povišala cena medu, matičnega mlečka, cvetnega prahu.

Doma gledam jagode pa am. borovnice kako lepo cvetijo, bomo pa videli če bo kaj sadežev. Ker je tudi tole vreme tako čudno, da sploh ni zaslediti čebel (al je dež al pa prehladno za njih).

clock-img

30.04.2008, 14:29

clock-img

Anonimen

v maloro gremo, rakom žvižgat user posted image

clock-img

30.04.2008, 14:31

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: caffee

A majo tam pir? user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

30.04.2008, 14:33

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

bomo vidl user posted image

clock-img

30.04.2008, 14:35

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

bomo vidl user posted image

Ne, jaz hočem vedet ZDAJ. Ker drugače ne grem tja. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

30.04.2008, 14:38

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

IZVIRNO SPOROČILO: gojska

za čebele pa tudi mene skrbi. Baje je Einstain reku, da bo človek izumrl, ko bodo izumrle čebele.
Nekaj bo treba nardit, pa se mi zdi da ni nobene prave volje. Če greš skozi tržnico se meni vse zdi umetno. Al pa un ki je hruške z nedovoljenim strupom špricaluser posted image . Sej ne veš kaj bi jedu !

Tako je. 4 leta po izumrtju čebel, bo izumrlo tudi človeštvo. Baje.user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

30.04.2008, 16:13

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

dokler se ne bomo ljudje sami skuliral ne bo nič. user posted image
Moj je čebelar in v zadnjih 10 letih so mu šle 3x vse čebele. Včasih se sprašujem od kje mu še volja user posted image Lansko  leto jih je preselil na vikend, ki je na srečo v precej odročni vasici in pravi da so letos zelo močneuser posted image user posted image  in da bo kar nekaj medu letos spetuser posted image user posted image

je pa napaka v nas samih. Pri nas imamo kar tri butaste sosede, pa se opravičujem ker tako pišem amapk res. Ne vem ali je res potrebno špricati zjutraj, ko čebele iščejo vodo in pijejo iz cvetov kaplice zore. Ali pa sredi vročine, ko nabirajo cvetni prah. Ne, če se le da v tahuj vročini, ponavadi še fino vetr piha in na vsake 3-4 dniuser posted image  No in dokler se ne bo kaj takega spremenilo ne bo bolje. Še več poginov čebel bo. In ko pred parimi leti na našem koncu in v okolici Mengša poginile takole čebele so se čebelarjem v glavo smejal, češ da si izmišljujejo.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem