writing-img

Kam kej greste na morje?

clock-img

13.01.2005, 12:07

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

Še zima se ni dobr začela, jaz pa že o morju. Ampak vseeno. Mogoče pa katera že ve kam gre. Jaz ponavadi rezerviram prej - ponavadi smučanje v septembru, morje pa kar januarja. Ravno na internetu iščem primeren kraj za naš dopust, pa sem v dilemi med Brelo in Rabom (oboje čist ob vodi). Mogoče kak namig?:zmeden2:

clock-img

13.01.2005, 12:12

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Ej...mi še ne vemo kam bomo šli...Sicer pa nimamo pojma kje je kak primeren kraj za otroke... Neja bo avgusta stara 1 leto.

Bi bila hvaležna za vaše izkušnje z različnimi kraji na Hrvaškem:angel:

clock-img

13.01.2005, 12:12

clock-img

puri

pencil-img

2171

Mi hodimo vsako leto v Novigrad na morje, tam imamo prikolico!
Jaz vbistvu tja hodim že ene 15 let, prej sem hodila s starši, zdaj pa s svojo družinico:)!

lp

:)

clock-img

13.01.2005, 12:14

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

pred leti(6), ko sva še imela denarce, sva najela apartman v Gajcu za 40 jurjev preko mojega fotra. nas je blo notri 5, pa smo vsi skup dali. če bi si lahko privoščila bi šla spet tja, ker je plaža sanjska. pa zadar je blizu, pa vsi narodni parki, ful za sprostit se pa uživat.
kako pogrešam počitnice. :((:((:morje::morje:

clock-img

13.01.2005, 12:17

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.01.2005, 12:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

13.01.2005, 12:22

clock-img

Donja

pencil-img

565

Mi bomo verjetno kot lani šli na Rab - Banjol. Apartma smo imeli tik ob morju in plaža je bila fina.

clock-img

13.01.2005, 12:23

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Midva sva pa prej sama poleti vedno pohajkovala okrog, z avtom in šotorom, razen zadnji dve leti, ko je bil na sporedu Jadran - predlani sem bila še noseča pa sva šla na Murter, ampak še vedno s šotorom, lani je bila pa Mirna še premajhna za kakšne podvige, tako da smo bili v našem vikendu pri Puli. Letos sva se pa odločila da probava spet s šotorom - zaenkrat je plan da gremo na Sicilijo, pa si tam še kaj pogledamo. Gremo pa s svojim avtom, tako da se lahko vrnemo, če se ne bo obneslo.

lp, viv

P.S.: Prav paše tale tema o poletju :morje:

clock-img

13.01.2005, 12:26

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Mi2 greva pa na honeymoon:love::love: z motorjem za 1 mesc čez Italijo, Francijo, Španijo, Portugalsko... pa mogoče še kam :morje:.

Lp
Pika74
:metulj:

clock-img

13.01.2005, 12:28

clock-img

Vrtnica1

pencil-img

465

...mi bomo pa kar doma, ker bomo julija rodili:)(če bo vse po planih, upam, da bo), bomo pa kakšne praznike izkoristili že prej.
Lp, V. :rozica:

clock-img

13.01.2005, 12:28

clock-img

Anonimen

Na Korčulo, kot vsako leto...robinsonske počitnice, zaliv s petimi vikendi domačinov, to je to...supersko, komaj čakam...

clock-img

13.01.2005, 12:30

clock-img

hruškica

pencil-img

140

Jaz sem bila lani z možem pri enih super ljudeh na Hvaru, v eni mali vasici. Mesto Hvar je cca pol ure oddaljeno, imaš pa 10 min z avtom do prav tako lepega mesteca, če se hočeš zvečer sprehajat po mestu. Drugače pa je vasica kot v pravljici, domačini pa tAKOOO prijazni da je res lepo. Ta družinaima penzion, kar pomeni, da ti ni potrebno kuhati in je vcenovno ful ugodno, na dan cca 25 evrov na osebo. poceni je pa zato tako, ker sobe nimajo tv-ja (zato pa lahko resnično uživaš in se posvetiš drug drugemu, midva sva že drugi dan pozabila da tv sploh obstaja) in ni klime, ampak ni panike. Ta cena je sicer za polpenzion, zajtrk in večerjo (ob kateri dobiš še vsak dan pol litra črnega vina), oboje res obilno, ti kar nosijo dokler ne rečeš dovolj. Ful, ful priporočam, še posebno če imate otročke stare vsaj kakšno leto ali dve-za novorojenčke, dojenčke zna biti malo zakomplicirano, ker je trgovina enih 400 metrov stran, zdravnik pa tudi najbrž šele na Hvaru...
če hočete naslov ali telefonsko, ali internetno stran, vam jo lahko posredujem, samo malo bi morala pobrskati...:morje:

clock-img

13.01.2005, 12:30

clock-img

Anonimen

na hrvaskem priporocam rab..ceprav letos nebomo sli nikamor bomo meli malega :duda: doma, mogoce kdaj kaksno kopanje.to pa je tudi vse:muca:
lani sva bila pa v grciji:bravo:, ker naju bi cenovno isto prislo, kot hrvaska:zmeden:.ce katero zanima lahko dam kaksne slikice gor

clock-img

13.01.2005, 12:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

13.01.2005, 12:35

clock-img

Taša

pencil-img

1229

A mogoče ima katera kakšno dobro preizkušeno "POCENI" varianto za Rab, Pag ali pa kaj drugega.... Pa če ima katera kaj fajnega naj mi na privat prosim pošlje kakšno tel.št. s kom kontaktirati ali pa njihov mail.... smo v fazi družinskih dogovorov kam in kdaj bi šli.......:bravo::bravo:

clock-img

13.01.2005, 12:36

clock-img

Anonimen

Deni kje sta pa bila v grciji?mi2 sva tudi skutercka mela..pa nisva sla hitro, raje pocasi.sem pa dobila probleme z ocko, ker me je napisalo...majo take glupe celade:)-

clock-img

13.01.2005, 12:37

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

:):)
Ja pa res paše takšna tema v zimi. MI bomo letos videli, kako bo z dopustom, saj bi 20/6 naj dobili :duda: . Mogoče v drugi polovici avgusta na Hrvaško - tam imamo prikolico.

:sloncek::sloncek:

clock-img

13.01.2005, 12:37

clock-img

Anonimen

jaz sem bila pag in rab, in je oboje super, ceprav bi menda raje rab izbrala:bravo:nepoznam pa nobenga, ki bi oddajal:ups:

clock-img

13.01.2005, 12:39

clock-img

Anonimen

Mojca20 probaja pogledat na ilirika turizem...majo do 30% popusta, za prijave do 1 marca:bravo:

clock-img

13.01.2005, 12:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

13.01.2005, 12:43

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Hvala Deni:)

clock-img

13.01.2005, 12:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

13.01.2005, 12:45

clock-img

Anonimen

mi2 sva celi krf prepotovala s skuterckom, stanovala sva pa v Paleokastritsa.sva bila ful zadovoljna.9nebesa

clock-img

13.01.2005, 12:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

13.01.2005, 12:51

clock-img

Anonimen

se nisem sla nikoli, vem pa kaksno je v tem avtokampu...ful lepo, kar pojdi ce imas moznost;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem