writing-img

Kam na Bicom?

clock-img

15.10.2006, 08:49

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Kam hodite na bicom? Mi smo iz okolice LJ in sem zaenkrat dobila tele predloge:
- LJ: Dominik Golenhofen
- LJ: Karin Rižnar (a ima kdo kontaktne podatke?)
- Rogaška (Brigita Niegelhel)
- potem obstaja še en rus v Fužinah, samo mislim, da on zdravi prek šarenice s homeop. zdravili in ne z bicomom

A mate izkušnje s temi zdravniki? Še kak drug predlog? Najboljš bi blo v LJ in okolici, če pa drugače ne bo šlo, se bomo pa tudi v Rogaško vozili.

hvala

clock-img

15.10.2006, 10:09

clock-img

Anonimen

Kaj pomeni "bicom"?Res ne vem...user posted image

clock-img

15.10.2006, 11:49

clock-img

tincci

pencil-img

1430

bioresonančna terapija

clock-img

15.10.2006, 21:02

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Kranj al pa Jesenice

clock-img

26.10.2006, 12:39

clock-img

milenapu

pencil-img

6

Mi hodimo na bicom v Rogaško - in naš malček zaenkrat tole kar lepo prenašauser posted image !

ambulanta za bioresonanco - Rogaška 03/ 819 0690!

LP

clock-img

29.10.2006, 19:47

clock-img

bobek

pencil-img

14

Ali je katera že bila v Kranju na bioresonanci? Tudi moj malček je alegičen in me zanimajo vaše izkušnje. Zelo pa bi bila tudi hvaležna tisti, ki bi mi sporočila telefonsko številko. Sem namreč iz Gorenjske in mi je Rogaška malček oddaljena.

clock-img

30.03.2007, 13:48

clock-img

Lea77

pencil-img

37

V Kranju je ga Petra gsm: 031/714-755. Imam pozitivne izkušnje.
Zanima me če kdo ve za koga, ki bi se ukvarjal s tem bližje Nove Gorice in vaše izkušnje.

clock-img

30.03.2007, 14:36

clock-img

Anonimen

V Lj.:Karin Rižner:059922681-čakalna doba 4 mes.(sem klicala prejšnji teden)
baje jo delajo tudi v zavodu Revita,imam pa še eno št.(upam da je prava)
dr.Tea Rome:041/899-432 upam,da vam bo kaj pomagalo!
Lp

clock-img

29.05.2007, 13:28

clock-img

alepš

pencil-img

3

Mi hodimo na Jesenice. Gospa Mojca je zelo prijaznauser posted image . Smo po drugi terapiji. Zanima me, če ima še katera  izkušnje z Bicomom na Jesenicah, naj mi jih zaupa.

Hvala, čav

clock-img

31.05.2007, 13:14

clock-img

Enolla

pencil-img

900

IZVIRNO SPOROČILO: Lea77

V Kranju je ga Petra gsm: 031/714-755. Imam pozitivne izkušnje.
Zanima me če kdo ve za koga, ki bi se ukvarjal s tem bližje Nove Gorice in vaše izkušnje.

Živ. Nimamo sicer izkušenj, čeprav razmišljamo o tem. V Medigoju mi je prišla pod roke zgibanka, da je Bioresonančna terapia možna v Rožni dolini izvajal pa naj bi jo dr. Jolan Miklos. Več kot to ne vem.

clock-img

20.10.2008, 15:54

clock-img

romanac

pencil-img

14

Pozdravljeni,
berem, da ste hodili v Rogaško. A je tudi sedaj še vedno vse v redu? Hvala za odgovor in lp,

clock-img

20.10.2008, 16:16

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Mi smo bili pri Karin Rižner in moram žal reči, da neuspešno. Sicer je pravilno odkrila alergijo na KM, potem pa smo pupo vozili na terapije k njej in nam je po dragih terapijah zagotovila, da nima več alergije na KM. Čez dober teden je bila testirana in krvni izvidi so definitivno pokazali alergijo na KM.

Poznam pa par odraslih, ki jim je bioresonanca pomagala prav pri odpravljanju alergij, vendar so hodili na Vrhniko.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

20.10.2008, 16:32

clock-img

madela

pencil-img

4734

IZVIRNO SPOROČILO: Tisana

Mi smo bili pri Karin Rižner in moram žal reči, da neuspešno. Sicer je pravilno odkrila alergijo na KM, potem pa smo pupo vozili na terapije k njej in nam je po dragih terapijah zagotovila, da nima več alergije na KM. Čez dober teden je bila testirana in krvni izvidi so definitivno pokazali alergijo na KM.

Poznam pa par odraslih, ki jim je bioresonanca pomagala prav pri odpravljanju alergij, vendar so hodili na Vrhniko.

Mi smo hodili v Rogaško in  po cca. 20 terapijah bi naj bilo vse ok. Krvni testi v uradni medicini pa so pokazali drugačno zgodbo.
Naš malček je star 4 leta in zaenkrat nič ne kaže,da bi bilo kaj bolje.

Danes mi je pa vzgojiteljica v vrtcu priporočala bioenergetika,h kateremu je hodila tudi sama. Omanila mu je mojga fantka in bi ga rad spoznal in mu pomagal. Danes sem klicala in malega naročila. Povedal mi je,da so samo 4 terapije,cena pa kolikor sam daš user posted image
A ima kdo s tem kaj izkušenj,TOREJ Z BIOENERGETIKO. Je pa tale gospod iz morja pri hramu.

clock-img

20.10.2008, 18:21

clock-img

Jakisonček

pencil-img

124

Madela, jaz še nisem slišala za tega pri Hramu, bi me pa zelo zanimal. Če si tako prijazna mi prosim sporoči kakšno telefonsko št. na zasebno sporočilo. SMo bili mi tudi na bioresonanci v Rogaški pa sem vedno bolj skeptična. Čakam, da gremo v novembru spet na uradno testiranje.

clock-img

20.10.2008, 19:06

clock-img

Babay

pencil-img

3

Vidim, da nobeden ne hodi tja kot jaz! Sem izredno zadovoljna, ni dolge čakalne vrste, ker ima terapevtka termine čez cel dan, spozna se na naravna zdravila ( homeopatija,...) - je farmacevtka, pa zdi se mi, da ima ugodne cene. Če kdo želi: Škofja Loka, Kristina Furlan, telefon 041740920, če se ne javi pomeni, da ima terapije in vas pokliče nazaj!
A kdo hodi k njej?

clock-img

21.10.2008, 08:33

clock-img

madela

pencil-img

4734

Ker je kar nekaj zanimanje za tega bioenergetika,bom še tukaj posredovala podatke.

http://www.drustvo-dotik.si/

To je link,do njegove uradne strani,ampak je bolj malo napisano.
Bioenergetik je gospod
Jože Topolovec
Morje 48 d
Morje pri Framu

Telefonska številka:040/831-676

Kako poteka in kako pomaga pa žal ne vem,ker je za nas prvič! Zelo dobre in pohvalne izkušnje ima naša vzgojiteljica,katera mi je tudi posredovala podatke.

Veliko sreče vsem,pri premagovanju alergij!

< Sporočilo je popravil madela -- 21.10.2008 8:38:16 >

clock-img

22.10.2008, 16:45

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

A mi lahko poveste kako vse to izgleda?

clock-img

06.11.2008, 15:10

clock-img

beba2

pencil-img

19

Pozdravljene,

tudi moja puncka ima AD stara 18mesecev. Zanima me če je kdo bil v Postojni pri Tadeji Krašna in kakšne izkušnje imajo s bioresonanco.mi še nismo ble ampak smo ble že večkrat pri dermatologu in večkrat različna mnenja glede alergije.

lp

clock-img

08.11.2008, 15:53

clock-img

Irenna

pencil-img

17

nobeden ne hodi tja kot jaz! Sem izredno zadovoljna, ni dolge čakalne vrste, ker ima terapevtka termine čez cel dan, spozna se na naravna zdravila ( homeopatija,...) - je farmacevtka, pa zdi se mi, da ima ugodne cene. Če kdo želi: Škofja Loka, Kristina Furlan

Babay  kako pa poteka terapija pri ga. Furlan in kako deluje?

Mi smo dali skozi cca. 20 terapij ali več pri Petri v Kranju; pri zdravljenju neuspešni, še vedno alergični na mleko, sojo, jajca, govedino, ...  - pri nas to ne funkcionira. Sicer pa pohvalim strokovnost terapevtke !! Nam je dala kar precej napotkov in usmeritev, ki jih od zdravnikov nismo dobili, so nam pa pomagali zelo.  Priporočam !

Sedaj smo stari 4 leta in pol, pa lepo na dieti in zdravilih. Imamo pa še dojenčka - 7 mesecev - pa se isto borimo z alergijami - z dieto. Bi pa z veseljem vidla, da bi tud nam kaj pomagalo, da se tega znebimo al pa vsaj malo še omilimo.

A še kakšen bioenergetik na Gorenjskem ali Lj  - za alergije ?
A je kdo bil pri  g.Domamčiču v Kransji Gori ?

Špela 2.4.2004 in naš doječek
Miha 29.3.2008

clock-img

08.11.2008, 20:45

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

IZVIRNO SPOROČILO: Tisana
... in nam je po dragih terapijah zagotovila, da nima več alergije na KM. Čez dober teden je bila testirana in krvni izvidi so definitivno pokazali alergijo na KM

A ti ni povedala, da alergeni v telesu ostanejo še vsaj 6 mesecev po končanih terapijah in ti se potem na testiranju uradne medicine (kožni ali krvni testi) pokažejo kot alergija, ki pa to v resnici več ni.

Pri nas je bilo isto - sicer že pred 5 leti. Sina smo na bioresonanci ozdravili vseh alergij, testiranje jo je pa po 3 mesecih še vedno pokazalo. Ampak jaz VEM, da alergičen ni bil več, ker je od končanih terapij naprej jedel vse brez kakršnihkoli posledic. Prej se mi je pa skoraj zadušil, če je samo mimo kakšnega mleka ali pa jajc šel. OK mal pretiravam ampak je bil res ZELO, ZELO HUD alergik.

clock-img

24.11.2008, 12:16

clock-img

manja143

pencil-img

21

Pozdravljena,

zagotovo je najlažje najbližje... Mi obiskujemo ambulanto BIoMedicina v Mariboru in smo zadovoljni. Če potrebuješ kakšno informacijo 02-25 11 261.

lp

clock-img

28.11.2008, 12:50

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

A mi lahko katera posreduje tel. št. za bioresonanco na Jesenicah?

Hvala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem