Kam hodite na bicom? Mi smo iz okolice LJ in sem zaenkrat dobila tele predloge:
- LJ: Dominik Golenhofen
- LJ: Karin Rižnar (a ima kdo kontaktne podatke?)
- Rogaška (Brigita Niegelhel)
- potem obstaja še en rus v Fužinah, samo mislim, da on zdravi prek šarenice s homeop. zdravili in ne z bicomom
A mate izkušnje s temi zdravniki? Še kak drug predlog? Najboljš bi blo v LJ in okolici, če pa drugače ne bo šlo, se bomo pa tudi v Rogaško vozili.
hvala
Kaj pomeni "bicom"?Res ne vem...
Mi hodimo na bicom v Rogaško - in naš malček zaenkrat tole kar lepo prenaša
!
ambulanta za bioresonanco - Rogaška 03/ 819 0690!
LP
Ali je katera že bila v Kranju na bioresonanci? Tudi moj malček je alegičen in me zanimajo vaše izkušnje. Zelo pa bi bila tudi hvaležna tisti, ki bi mi sporočila telefonsko številko. Sem namreč iz Gorenjske in mi je Rogaška malček oddaljena.
V Kranju je ga Petra gsm: 031/714-755. Imam pozitivne izkušnje.
Zanima me če kdo ve za koga, ki bi se ukvarjal s tem bližje Nove Gorice in vaše izkušnje.
V Lj.:Karin Rižner:059922681-čakalna doba 4 mes.(sem klicala prejšnji teden)
baje jo delajo tudi v zavodu Revita,imam pa še eno št.(upam da je prava)
dr.Tea Rome:041/899-432 upam,da vam bo kaj pomagalo!
Lp
Mi hodimo na Jesenice. Gospa Mojca je zelo prijazna
. Smo po drugi terapiji. Zanima me, če ima še katera izkušnje z Bicomom na Jesenicah, naj mi jih zaupa.
Hvala, čav
IZVIRNO SPOROČILO: Lea77
V Kranju je ga Petra gsm: 031/714-755. Imam pozitivne izkušnje.
Zanima me če kdo ve za koga, ki bi se ukvarjal s tem bližje Nove Gorice in vaše izkušnje.
Živ. Nimamo sicer izkušenj, čeprav razmišljamo o tem. V Medigoju mi je prišla pod roke zgibanka, da je Bioresonančna terapia možna v Rožni dolini izvajal pa naj bi jo dr. Jolan Miklos. Več kot to ne vem.
Pozdravljeni,
berem, da ste hodili v Rogaško. A je tudi sedaj še vedno vse v redu? Hvala za odgovor in lp,
Mi smo bili pri Karin Rižner in moram žal reči, da neuspešno. Sicer je pravilno odkrila alergijo na KM, potem pa smo pupo vozili na terapije k njej in nam je po dragih terapijah zagotovila, da nima več alergije na KM. Čez dober teden je bila testirana in krvni izvidi so definitivno pokazali alergijo na KM.
Poznam pa par odraslih, ki jim je bioresonanca pomagala prav pri odpravljanju alergij, vendar so hodili na Vrhniko.
Mi smo bili pri Karin Rižner in moram žal reči, da neuspešno. Sicer je pravilno odkrila alergijo na KM, potem pa smo pupo vozili na terapije k njej in nam je po dragih terapijah zagotovila, da nima več alergije na KM. Čez dober teden je bila testirana in krvni izvidi so definitivno pokazali alergijo na KM.
Poznam pa par odraslih, ki jim je bioresonanca pomagala prav pri odpravljanju alergij, vendar so hodili na Vrhniko.
Mi smo hodili v Rogaško in po cca. 20 terapijah bi naj bilo vse ok. Krvni testi v uradni medicini pa so pokazali drugačno zgodbo.
Naš malček je star 4 leta in zaenkrat nič ne kaže,da bi bilo kaj bolje.
Danes mi je pa vzgojiteljica v vrtcu priporočala bioenergetika,h kateremu je hodila tudi sama. Omanila mu je mojga fantka in bi ga rad spoznal in mu pomagal. Danes sem klicala in malega naročila. Povedal mi je,da so samo 4 terapije,cena pa kolikor sam daš
A ima kdo s tem kaj izkušenj,TOREJ Z BIOENERGETIKO. Je pa tale gospod iz morja pri hramu.
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!