writing-img

Kam na dopust v tujino?

clock-img

08.02.2009, 09:54

clock-img

Anonimen

Zanima me, kaj-destinacija mi priporočate za dopust v mesecu juniju, in sicer z 4-letnim otrokom in pa otrokom, ki bo takrat dopolnil 11 mes.
Radi bi malo spremembe in odšli v tujino (ne HR).. po eni strani bi šla rada, po drugi strani me je malo strah..
Verjetno bi bilo najbolje da vzamemo varianto all inclusive. Katero agencijo?
Kakšne so vaše izkušnje?
Hvala in lp

clock-img

08.02.2009, 12:54

clock-img

žab*ca

pencil-img

395

Če bi šli z avionom,se je meni zelo dopadla Kreta,tudi drugi Grški otoki so fajn.Hrana je primerna za naš želodec,hoteli čisti,plaža mivka,je pa možnost potovanja po Kreti z rentnim avtom(verjetno imajo za rentati tudi otroški avtosedež)in si greste laho pogledati še kakšno zanimivo reč,ki pa jih na Kreti ne manjka.Jaz zaupam Iliriki oz.po novem Center potovanj.

clock-img

08.02.2009, 14:44

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Kolegica je bila lani z 9 mesečnim otrokom v Turčiji in so bili ful  zadovoljni. So pa šli preko Sončeka.

clock-img

08.02.2009, 15:23

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Italija ali Grčija je super...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

08.02.2009, 17:19

clock-img

norge

pencil-img

377

Meni so pa všeč: Avstrija okoli kakšnih jezer, Nemčija tudi jezera, Švica je super, Dolomiti... MI smo bolj za hribe in mi to ful ugaja, pa še prevroče ni, pa kopaš se lahko v jezerih ali bazenih... Pa ni tako peklensko vročeeee kot kakšna Grčija, Italija, Španija itd.. poleti!!!user posted image

clock-img

08.02.2009, 18:36

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Djerba je zakon. Dobiš allin. za ceno, kjer je druje šele vključen polp.

clock-img

09.02.2009, 00:11

clock-img

kokoska007

pencil-img

238

Z Džerbo se kar strinjam. Junija je tam zelo dober termin, ker ni tako peklensko vroče, voda je že topla. 4-letnici/ku bo všeč nabiranje školkic. Izberite dober hotel z velikim bazenom in dostopom do morja iz hotela.

Od Grških otokov pa Kos. Ampak raje Marmaris ali Mastihari. Tam je veliko AI hotelov, je bolj umirjeno napram gl. mestu. Tja boste šli pa enkrat na izlet.

Izberite dopust, ki bo razveselil starjšega otroka. Toliko stari zelo občutijo ljubosumje čeprav tega ne kažejo. Naj ji/mu bo ta dopust v užitek.

ps: Avstrijska jezera so zelo lepa, ampak o cenah ne-bi, Švica pa sploh ne gre skozi proračun. Da ne govorim o vremenu. Lani avgusta npr. smo rabili dolga rokava ne pa kopalk.

clock-img

16.02.2009, 11:47

clock-img

saskija

pencil-img

1852

Turčija, Grčija...

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem