writing-img

Kam na izlete v okolici Moravskih toplic

clock-img

16.03.2009, 21:04

clock-img

Anonimen

Kot že naslov pove.. Za par dni gremo na dopust v Moravske toplice, in sicer prvič na sploh v ta konec Slovenije. Ker se ne bomo samo namakali, temveč bi radi še kaj videli od okolice vas prosim, če mi poveste kam naj gremo user posted image  in kaj si splača ogledat.
Gremo pa skupaj dve 4-članski družini, od tega 2 dojenčka (6 in 8 mes).

Hvala vam že vnaprej!

clock-img

16.03.2009, 21:28

clock-img

maca m

pencil-img

465

Mi smo šli lani tja za en teden, tudi prvič. Pa sem šla v hotel in mi je en mlad fant dal zemljevid, na  njega pa narisal in napisal kaj se splača it pogledat.
Zdaj ne najdem zemljevida, da bi ti napisala kraje, ti bom sam napisala kaj smo videli.
Šli smo gledat
- Tropski vrt, tam tudi gojijo orhideje,
- Plečnikova cerkev,
- zapeljali smo se do Mure -  mlin na Muri, Otok ljubezni
- tromeja - avstrija, slo, madžarska
- en dan smo se zapeljali na madžarsko, mislim da Lenti - malo po nakupih

Pa vsak dan smo šli v drugo gostilno, hrana v tistih krajih je izvrstna, porcije obilne - nami, njamiuser posted image user posted image user posted image

V sanjah in ljubezni ni nič nemogoče.
(J.Arony)

clock-img

16.03.2009, 21:46

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Maca je lepo opisala kam v naših krajihuser posted image user posted image user posted image . Če te bo zanimalo pa še kaj pa me le pocukaj za rokav.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

clock-img

16.03.2009, 22:45

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Ja tako nekak. S tem, da bi en dan združila obisk tropskega vrta - pred kratkim so obirali prve banane user posted image  in potem bi produžila še na Bukovnico, malo okrog jezera, se spočila na energetskih točkah, pa ne pozabi si oprat oči v Vidovem izviru. To so vse točke dostopne tudi z vozičkom.

Zdaj je čas zvončkov in ob reki Muri se razprostirajo prečudovite preproge zvončkov in noric. Tu je recimo priporočljivo, da imate otroke v kengurujčkih, ker ni potk za vozičke.

Pa kakšne kulturne znamenitosti je vredno videt. Ob obisku Rotudne v Selu, priporočam še kosilo v gostilni z istim imenom.

Obisk kakšnega vinotoča v Suhem vrhu, malo namakanja pa vam bo že zmanjkalo časa.
Uživajte .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem