IZVIRNO SPOROČILO: pikica_30
Katere države (Hrvaška, Italija, Grčija), konkretne kraje in prostor namestitve (hotel, apartma) priporočate za prve počitnice z 1 leto starim
?
ojla
Mi smo šli z manj kot eno leto staro punčko v grčijo in morm povedat, da ji je blo super. Nobenih problemov ali kakšnih bolezni saj otroci baje kar v redu
prenesejo zamenjavo klime, no pri nas je tudi blo tako. Punčka je zelo uživala še posebej v morju in valovih pa čeprav je bila voda malo bolj mrzla od naše.
In tudi to ji ni delalo problemov, da smo šli z ladjo in da je blo polno folka in to neznanga okoli nje. Samo za vsak slučaj si vzami z sabo eno mini lekarno.
Odvisno tudi od destinacije. Mi smo šli na Krf, ker sva z mojim rekla, da bova tudi otroka peljala tja, ker nama (ko sva bila še sama) je bilo tam zelo fajn in lepo.
Z nami je bil kažipot in bili smo v naselju messonghi beach, idealen kraj za otroke imajo tudi animacijo za otroke sicer ne za tako majhne ampak imajo
prostore ki so urejeni za otroke. Bili smo v hotelu se mi zdi da še najbolje za tako majhnega otroka važno je da imaš hladilnikvse ostalo dobiš tam, ti
grejo ful na roke. Mi osebno smo bili ful zadovoljni in osebje je super posebno za otroke sicer je pa to tako najbolj obiskano družinsko naselje.
lp niki
http://soncek31.mojforum.si/