writing-img

Kam na morje za en dan???

clock-img

26.08.2009, 16:55

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Torej odločili smo se, da jutri izkoristimo prosti dan in skočimo do morja. Zdaj pa je dilema kam, da je primerno za dva majhna otroka (4 leta in 17mesecev)? V mislih imam seveda Slovensko obalo in Hrvaško Istro. Vse vaše ideje bodo dobrodošle. Hvala. P.s: Če pa kdo slučajno ve za kak ugodni apartma za 3 noči pa je tudi dobrodošel kontakt.user posted image

clock-img

26.08.2009, 18:15

clock-img

brigitaa

pencil-img

335

Krk, Savudrija...absolutno KRKuser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.08.2009, 19:21

clock-img

nbiba

pencil-img

161

midva greva za ta vikend v Novigraduser posted image user posted image

clock-img

26.08.2009, 19:53

clock-img

Spark

pencil-img

1863

A ima kdo kakpen kontak za Krk, ali pa istro za približno 5 dni, v naslednjem tednu. 

clock-img

26.08.2009, 20:47

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Brigitaa - kam na Krk pa? Čeprav se mi zdi mal daleč za en dan?user posted image

clock-img

26.08.2009, 20:47

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Nbiba - lahko poveš kam v Novigrad???

clock-img

26.08.2009, 20:50

clock-img

Taanikaa

pencil-img

725

hejla pingi kako si?user posted image

kaj pa umag?..sam zna bit gužva do tja pridit.

clock-img

27.08.2009, 04:31

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Ojla Tanikaa - ja Umag smo mel že tudi mi v mislih. Skratka krenemo na pot in bomo vidli kam nas bo zaneslo.user posted image

clock-img

27.08.2009, 06:07

clock-img

nbiba

pencil-img

161

Pingvinčica, midva greva v hotel Maestral.

clock-img

27.08.2009, 14:08

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Umag-kamp z bazeni,gusarsko ladjo...user posted image

clock-img

27.08.2009, 19:51

clock-img

andrej77

pencil-img

185

če gremo za en dan na morje, gremo v Jadranovo (pred otokom Krkom)

drugače pa smo se danes vrnili iz kraja Šilo (Krk), ki naj bi bil raj za otroke, samo smo ugotovili, da temu ni glih tako... no, večino plaže so pozidali, tako da je ostala za otroke primerna samo ena plaža pri centru mesta - če odmislim zalivček pri Biostroju Rocco, ki je, no vsaj bil je, pol razbite steklovine- plaža Pećine, kjer je mivka, druga plaža pa pri avtokampu Tiha, kjer je prod. Druge plaže so zabetonirali, vhodi v morje potekajo po betonskih stopnicah, ki pa zaradi velikosti niso primerne za majhne otroke. 

clock-img

28.08.2009, 15:59

clock-img

Pika Zoja

pencil-img

765

Za en ali dva dni - Opatija. Ne nosimo s seboj ne ležalnikov, vzamemo hotel, nočitev z zajtrkom, plaže imajo fenomenalno urejene.
Za daljši dopust pa Opatije nikakor ne bi izbrala - vedno preveč ljudi, ni plažic na samem in tko. Ampak za en do dva dni je pa LUKSUZ user posted image

clock-img

29.08.2009, 08:23

clock-img

Anonimen

Meni je kul tudi Rabac, ceprav ni najblizji.

clock-img

29.08.2009, 09:13

clock-img

honey

pencil-img

2567

Mi gremo ponavadi v Strunjan, če gremo samo za en dan - zjutraj tja, zvečer domov, če gremo pa za vikend, pa gremo v Umag. Gremo pa na mestno plažo (Punta) ali pa v Katoro. Je sicer gužva, ampak je pa zelo fajn za otroke. Na mestni plaži imaš mivko, v Katoru pa drobne kamenčke.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem