writing-img

Kam na ulzrazvok

clock-img

26.09.2013, 21:56

clock-img

Anonimen

POZDRAVLJENE

IMAM EN PROBLEMCEK IN SICER ME ZANIMA KAM BI LAHKO SLA NA ULTRAZVOK (PA TUD CE JE SAMOPLACNISKI)?
problem je pa v tem da ti G. naredi po ta novem 2 ali 3 ultrazvoka in ne vec razen ce je kj narobe....no jaz sem pa v 37 tednu
in do zdej mi jih je ze 6 naredila(vse ok in lepo) samo sam malo v skrbeh....zmeraj ko gleda mi deluje zaskrbljena in ko vprasam ce
je vse v redu prav da to ne more videti tud takrat ko se otrok rodi ne morejo vedeti ce je v redu
zanima me kam bi lahko sla na UZ. da se prepricam da je vse v redu.

Hvala za odgovor

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 27.9.2013 16:46:44 >

clock-img

27.09.2013, 08:31

clock-img

Anonimen

Nikjer ne vidim problema,samo ti si panična za prazen nič. Tudi tvoja G ti lahk osamoplačniško naredi UZ. otroka čutiš .... ne vem kaj misliš da bi našli?
Rajši uzivaj zadnje dneve

clock-img

27.09.2013, 10:36

clock-img

Anonimen

Ni mi jasno ker je povedala da ti samo 2 do 3 UZ pripadata. Da kar je vec je samoplacnisko
ali da ce opazijo da je kaj narobe ti naredijo. Pri meni je pa problem v tem ker prva dva pa
pol meseca nisem vedla da sem noseca sem pila tabletke pa me je strah da nima to kaki
vpliv.....

clock-img

27.09.2013, 12:15

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ni mi jasno ker je povedala da ti samo 2 do 3 UZ pripadata. Da kar je vec je samoplacnisko
ali da ce opazijo da je kaj narobe ti naredijo. Pri meni je pa problem v tem ker prva dva pa
pol meseca nisem vedla da sem noseca sem pila tabletke pa me je strah da nima to kaki
vpliv.....

ne nima nobenega vpliva.

clock-img

05.10.2013, 15:00

clock-img

Anonimen

a

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem