writing-img

Kam okoli KR

clock-img

30.06.2007, 23:09

clock-img

Anonimen

Poleg Jošta in Šmarjete. Pa da ni prehudo (v stilu pohoda za 6 ur v eno smer), da je tak kjut izlet tud če greš sam.

Primoza, heeeeeeelp.

clock-img

30.06.2007, 23:49

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR

Pa da ni prehudo (v stilu pohoda za 6 ur v eno smer), da je tak kjut izlet tud če greš sam.

Kaj pa Sveti Jakob nad Preddvorom? Pelješ se s kolesom do Preddvora in potem zlezeš na hrib, gor je koča in je ful lušno za posedet.

Ali pa Prevalj-Ljubelj, pohod traja mogoče mal več kot eno uro (mi z našim dvema rabimo sicer več kot 2 uri user posted image ). Je pa zelo položna pot in sprehodiš še skozi dva dolga tunela. Hrana je pa tudi zelo dobra v koči.

To je zaenkrat vse kar sem se spomnila user posted image

clock-img

30.06.2007, 23:55

clock-img

mojčca

pencil-img

2260

Ja pa kakšna Kriška gora al pa Poljana. Pa Mohor (nekaj podobnega kot Jošt ali Šmarjetna).

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

clock-img

01.07.2007, 00:02

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

lahko pa malo dlje...Sv.Primož (nad Kamnikom) če imaš pa to premalo pa greš potem naprej na Velko Planino user posted image user posted image

clock-img

01.07.2007, 00:11

clock-img

Anonimen

Na Čemšenik je prav fletno. Pelješ se proti Jezerskem, potem pa pustiš avto nekje na poti, ko je na desni strani fransformatorček ... tole raje vprašaj še kakega drugega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem