cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kam po dovolj dolge hlače

clock-img

19.08.2010, 13:34

clock-img

ceste

pencil-img

22

Naša 4-letnica je suhcena in dolga...če ji kupujem hlače moram izbirati številko 6 ali 116, vendar je problem v pasu, ker ji vse štrliuser posted image , če je zgoraj OK, je pa hlačnica prekratkauser posted image

No s hlačami še nekak gre, kaj pa trenirke?!? Kje kupujete dovolj dolge in bolj ozke hlače (spodnje dele trenirk) Kupla sem ji dvoje v Championu, vendar bi zdej še kako bolj pocensko varianto!

clock-img

19.08.2010, 13:41

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

H&M,baby center

clock-img

19.08.2010, 13:46

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Poglej v zaro, tam so imeli, vsaj za fantke, ozke modele. Pa v kaki trgovini še tudi najdež ozek model, samo rabiš čas, da prešnofašuser posted image . Drugače pa šivilja pa ti pas vzame skupaj oz da not gumicouser posted image

clock-img

19.08.2010, 14:02

clock-img

tintin

pencil-img

3293

moja mami je za našega kupila ful fajn trenirke tule http://www.marja.net/Izdelki.htm, res ozke, dober material...
nevem odkod si, ker je trgovina v podčetrtku....moji so bili tam na dopustu...povprašaj mogoče ti prodajo po povzetju...

clock-img

19.08.2010, 16:24

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Drugače pa šivilja pa ti pas vzame skupaj oz da not gumicouser posted image

Tole prakticiramo mi.

Probaj s kakšnimi pajkicami, pa hm trenerkice so včasih ok. Pa Next, ampak ne vse.  Drugače pa ostane samo šivilja.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

19.08.2010, 17:25

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Naš je velik in suh...hlače se še da, ker gumbke namestiš v luknjice v elastiki, trenirke pa zmeraj kupujemo od Seevila (prodajajo tudi v BC-j):

http://www.otroskaoblacila.si/kat/otroski-program

clock-img

19.08.2010, 19:13

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Jaz trenirke kupujem v BC, so fajn dolge in ozke, kavbojke pa sem kupila v NKD. Je pa naša tako suha, da ji še pajkice visijo. 

clock-img

19.08.2010, 20:32

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Pri nas je enako - damica v pasu ima št. 86, v dolžino pa 98. Kavbojke ji vedno kupin od Gapa - skinnyminies, tudi vse hlače ji kupujem v tujini, ker imajo slim varianto. Trenirke od Championa ali pa legice. Gymboree ima fajn legice, ki so spodaj malo širše. Patudi Gapov playwear je ozek in dolg. Raje dam malo več denarja in da ponosi kot pa da imam na kupe neuporabnih oblačil v omari. Meni najljubše kombinacije pa so te:
user posted image user posted image
ali
user posted image user posted image

clock-img

19.08.2010, 21:11

clock-img

ceste

pencil-img

22

No, za gap nebi ravno rekla da ima dolge hlačeuser posted image
Je mož ravno prejšnji mesec iz ZDA prnesu trenirke 6-ko, pa bo glih za glih še kaka dva meseca pol pa prekratko user posted image

clock-img

19.08.2010, 21:25

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Spraševala si po oblačilih za suhe deklice. Gap ima slim variante. Se pač ne kupi šestica, ampak sedmica. Gymboree pa ima daljše hlačnice pa tudi slim variante. sedmica slim je v pasu kot petica.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem