writing-img

Kam s čevlji?

clock-img

03.10.2006, 14:35

clock-img

Anonimen

Kaj naredite s čevlji, ki jih otrok preraste in so še čist ok, lepi, čuvani, kot novi?

Jaz jih kar nekaj šparam user posted image , sploh ne vem, zakajuser posted image . Škoda mi jih je kar stran vreči, vem pa, da ni dobro, da drug otrok nosi te čevlje.
Zdaj se mi jih je v škatli že nekaj nabralo in razmišljam, da bi jih vseeno nesla na rdeči križuser posted image
Kaj ve naredite?

clock-img

03.10.2006, 14:38

clock-img

facka

pencil-img

789

Čisto začetne čevlje (ko se otrok šele začenja učit hodit) sem dala naprej, ker še niso shojeni. Ostale pa ponavadi nesem v škatli na karitas

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

clock-img

03.10.2006, 14:51

clock-img

speli

pencil-img

164

Punce bodimo realne, da tudi, če  je  čevlje  že kdo nosil, ni nič narobe, če so saj pribljižno lepo ohranjene, da jih spraviš, in če misliš še kdaj imeti kakega otroka, tudi porabiš.
Jaz imam ponavadi na sezono oz. na številko dvoje čevlje in jih znosiva v nulo, kar pomeni, da jih vržem stran, ko jih preraste.

Če pa smatraš, da jih nihče ne bo nosil, pa jih podari nekomu, ki bo te čevlje z veseljem ponosil, tudi če so nekoliko znošene...

clock-img

03.10.2006, 14:51

clock-img

srki

pencil-img

9222

Jaz pa kar vse šparam, tiste, ki so manj shojene in tiste ki so več (čeprav res niso ne vem kako shojene, ker jim noga tako hitro raste). Čevljev, v katerih gre npr. v vrtec, sploh dosti ne shodi, saj so zunaj samo eno urco, ampak še to v primeru lepega vremena, tako da niso sploh obrabljeni.

Jih bom uporabila kar za bratca ali sestrico-nekoč user posted image

clock-img

03.10.2006, 15:06

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Jaz mislim, da jih lahko ima še drug otrok, če so res lepo ohranjeni. Tudi sama razmišljam v tej smeri.user posted image

clock-img

03.10.2006, 15:08

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.10.2006, 15:10

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Jaz sem vse "ohranjene" pospravila v škatle in šparala za drugega. Sedaj mi še kako prav pridejo vse supergice in cicibanovi čeveljčki za malega piškotka.

Tiste zdrajsane in res ponošene so pristale v kanti za smeti.

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

03.10.2006, 16:07

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Naš tudi še nobenih ni pošteno znosil, je vse prej prerastel, tako da so vsi čeveljci (no, več ali manj so to nike superge) še čisto lepi. Tako da jih imam spravljene kar lepo v original škatlah in jih bom porabila tudi za drugega user posted image . Ne vem no, zakaj bi jih dajala naprej. Saj tudi v Karitasu jih potem nekdo nosi, a ne?!user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

03.10.2006, 17:32

clock-img

Anonimen

Maksica, kako kaže kaj v trebuščku? Bo kmal?user posted image

clock-img

03.10.2006, 17:38

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

IZVIRNO SPOROČILO: Kristina

Maksica, kako kaže kaj v trebuščku? Bo kmal?user posted image

user posted image Zgleda, da še ne, sem mislila, da bomo kaj prehiteli, ampak očitno veliko ne bomo, če sploh.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

03.10.2006, 17:41

clock-img

Anonimen

Vi kar počakajte. user posted image  Nč ni treba prehitevat. Točnost je lepa čednost.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem