cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kam v LJ k fotografu z mesečnim dojenčkom?

clock-img

31.07.2005, 11:54

clock-img

Anonimen

Ja, konec avgusta bi radi šli malo na Jadran pogledat, pa me zanima, kam ste ve šle otročka slikat za dokument? Tia je bila stara že 7 mesecev, ko smo jo slikali, pa ni bilo problema. Kaj pa taki majhni, ki večino časa še prespijo?

Hvala za vsak napotek,
Simona

clock-img

31.07.2005, 12:08

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Ja dojenček mora biti buden, ko ga slikajo, smo imeli mi ravno tak problem 14 dni nazaj. Lahko pa se znajdete in :duda: sami slikate doma z digitalcem samo ozadje mora biti enobarvo in potem slikice zapečeš na CD in ga odneseš fotografu pa ti naredijo slikice ;).

clock-img

31.07.2005, 12:22

clock-img

Anonimen

*maja,
hvala, bomo nekaj zrihtali, da bomo lahko videli morje!

LPS

clock-img

31.07.2005, 13:38

clock-img

marta2

pencil-img

110

V Kapitlju naredijo super slike dojenčkov, pa še parkiraš lahko v kleti.

LP

clock-img

31.07.2005, 16:29

clock-img

lan

pencil-img

1173

Mi smo sli Lana v foto Tivoli slikati,ko je bil star 20 dni.Res,da smo se matrali eno uro,da je odprl ocke,ampak jih na koncu le je in slikice so bile prav lustne.

clock-img

31.07.2005, 17:36

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Ozadje za dokumente mora biti svetlo modro, zato pazite ko ga boste doma slikali.
Pri nas je tudi skoraj emsec dni trajalo,d a smo ga slikali, saj je vedno na poti do fotografa v vozicku zaspal. Enkrat je bil pa buden 5 min in ni jokal in sem takoj k fotografu laufala :)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem