writing-img

Kam v LJ na brazilsko

clock-img

29.05.2008, 10:39

clock-img

Anonimen

Povejte mi, kam ve hodite na brazilsko? Pa za koliko časa to drži, da ne zraste prehitro? Pa koliko to stane? Ker zdej imam pa res že dovolj tega, da se moram vsak tretji dan briti..

clock-img

29.05.2008, 14:19

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

jaz hodim na brazilsko k svakinji ki je kozmetičarka. drži odvisno kašne dlake imaš..kolegici je naprimer držalo en tedn..meni  tri tedne..
prvič boli, potem pa čedalje manj in dlake se ful razredčijo..za ceno ti pa ne bi vedela povedat..

clock-img

29.05.2008, 21:56

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

za lj ne vem...pri meni je problem, ker ne morem počakat, da bi blo dost dolgo vse skupaj - vsaj 10 dni user posted image  potem pa grem prej, po parih dneh, in seveda ne populi vsega, ker še pač dolžina ni prava user posted image ...če ne drugega, je potem kak mesec vsaj za brit manj user posted image  

yeah, thats me ;)

clock-img

29.05.2008, 22:18

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

v Sunny-ju pride 33€ - brazilska, noge do kolen in pod pajsko

clock-img

29.05.2008, 22:21

clock-img

Anonimen

aaaaaaaaaaaaaa mene pa kr boli,ko to beremuser posted image user posted image

clock-img

30.05.2008, 06:32

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

user posted image  Mene tudi, čeprav bi se rada opogumila in šla. Punce iz MB, kje pa pri nas to delajo in koliko kaj stane?

Jaz bi rabila tudi lokalno anestezijo. user posted image

clock-img

18.06.2008, 18:37

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

jaz sem v MB vse preklicala in nisem našla...najbližje je v slovenski bistrici...cena pa 7 eur (samo brazilska)...ampak jaz ne razumem, kaj vas to res tako boli user posted image  

yeah, thats me ;)

clock-img

18.06.2008, 21:10

clock-img

Anonimen

V MB delajo v lepotnem centru Simak. Naslov je Beograjska ulica 6, tel. 02/3314219. Ne vem pa kolko stane. Sem bila tam na pedikuri in sem bila zelo zadovojna.

clock-img

20.06.2008, 10:16

clock-img

*žaži*

pencil-img

531

Kokrkol že boli, ni primerjave z rezultatom na koncu. Punce opogumte se in pejte! Cel dopust bote mele mir pred nadležnim grmičevjem. Pa še izpuščajev ni!
Super zadeva!

clock-img

23.06.2008, 14:19

clock-img

tija008

pencil-img

27

IZVIRNO SPOROČILO: *žaži*

Kokrkol že boli, ni primerjave z rezultatom na koncu. Punce opogumte se in pejte! Cel dopust bote mele mir pred nadležnim grmičevjem. Pa še izpuščajev ni!
Super zadeva!

Jaz se brijem z električnim brivnikom dvakrat tedensko, ki obrije čist na gladko in nimam nikoli izpuščajev in pikic.

clock-img

23.06.2008, 18:17

clock-img

Suzy.

pencil-img

233

Jaz hodim v Cosmetic Line. Sem res ful zadovoljna. Cena je tam okrog 15 eur. Ne vem več točno, ker ponavadi depiliram še noge zraven.

Sem pa šla zadnjič izjemoma v Kranj v Mega Center pa je poden. Delajo čist drugač, pol manj je šlo stran, pa vse sem imela vneto. Tko, da ni povsod enako dobro.

Številka je pa 01 432 3301 je pa na Trubarjevi v starem delu.

clock-img

24.06.2008, 10:59

clock-img

Anonimen

Jaz sem verjetno ene redkih, ki si ne brije mednožja. Mene in mojega dlake čist nič ne motijo.
Občasno si samo s škarjami skrajšam dlake in pobrijem dlake na notranji strani stegen, ki gledajo ven izpod spodnjic.

Ko sva bila lani na morju na divji plaži, kjer smo se kopali goli in so imele vse ženske tamale lepo obrite sem se po nekaj dneh obiskovanja te plaže tudi jaz čist obrila. Pa sem imela ful čuden občutek in tudi mojemu obrita ni bila všeč.

clock-img

24.06.2008, 13:47

clock-img

*žaži*

pencil-img

531

Ne, ne čist pobrita...to tut men ni všeč...pa tut na črtico mi ni všeč...tko nekako umes je najlepše- najbolj elegantno user posted image

clock-img

24.06.2008, 14:56

clock-img

Anonimen

Ne, ne čist pobrita...to tut men ni všeč...pa tut na črtico mi ni všeč...tko nekako umes je najlepše- najbolj elegantno user posted image

Kaj pa je vmes med nulo in črtico???

clock-img

24.06.2008, 14:59

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kaj pa je vmes med nulo in črtico???

Playboyev zajček user posted image

clock-img

24.06.2008, 15:39

clock-img

tija008

pencil-img

27

Meni je pa najlepše in najenostavnejše čist na balin frizurca.

clock-img

04.07.2008, 13:33

clock-img

Anonimen

Pred morjem sem si privoščila brazilsko depilacijo. Sicer sem si mislila pustit črtico, pa sem pozabila povedat kozmetičarki naj mi pusti črtico, ona me pa tudi ni nič vprašala in me je zdepilirala na nulo.

Zdaj sicer izgledam kot kakšna 10 letnica, ampak moj je ful navdušen nad mojo balin frizuro.

clock-img

07.07.2008, 11:13

clock-img

Anonimen

Evo, še ena, ki je preživela brazilsko.

Kozmetičarka mi je zelo lepo in gladko zdepilirala mojo luliko.

clock-img

07.07.2008, 11:16

clock-img

Anonimen

Kje pa si bila?

clock-img

07.07.2008, 11:22

clock-img

Anonimen

Kje pa si bila?

Berni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem