cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kam ven v ponedeljek - Ljubljana?

clock-img

18.12.2008, 14:12

clock-img

Ženkica

pencil-img

1075

Evo, imam manjši problemček; v ponedeljek imamo službeno novoletno večerjo, nato pa se pogovarjamo, da bi šli še kam naprej; ven. Nekam, kje je žur, se po možnosti pleše. Lokacija: LJ.

Na plano z idejami in predlogi.

Hvala,

Ženkica

clock-img

18.12.2008, 14:25

clock-img

tame

pencil-img

154

V Orto bar, mogoče?? To piše na njihovi spletni strani za ponedeljek.

22.12. PONEDELJEK  ORTO ŠTIRINAJSTLETNICA                      VSTOP PROST!

clock-img

18.12.2008, 14:31

clock-img

Anonimen

Samo te babe niso več orto štirinajstletnice, čeprav bodo najbrž delovale tako user posted image

clock-img

18.12.2008, 14:44

clock-img

Ženkica

pencil-img

1075

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Samo te babe niso več orto štirinajstletnice, čeprav bodo najbrž delovale tako user posted image

babe ja; če verjameš user posted image ; 2 ženski in 33 tipov user posted image ; od tega jih bo šlo sigurno polovica naprej žurat

Je pa res, da bi kaj nevtralnega rajš; mene Orto ne moti, samo za ostale pa, kaj pa vem.....

clock-img

18.12.2008, 14:47

clock-img

tame

pencil-img

154

Jah res ne vem kje se še kaj dogaja ob ponedeljkih??? Metelkova mogoče user posted image user posted image (sej je dokaj nevtralno tamuser posted image ). 

clock-img

18.12.2008, 14:49

clock-img

Ženkica

pencil-img

1075

Neki našla; KMŠ - ponedeljkove glasbene želje 

clock-img

18.12.2008, 22:08

clock-img

Naomi

pencil-img

1009

ROXLY...enostavno za dozivet user posted image - sicer ne vem kako je ob pondelkih, vem pa kako je u sredo in petek;)

clock-img

18.12.2008, 23:25

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Khm, KMŠ je Klub MB študentov ... no, sej ne da bi bila prevec pametna, ker sem bila tam samo enkrat .. ampak a niso tam samo studentje? user posted image  In dijaki, jasno. Ti so itak povsod.

clock-img

19.12.2008, 01:03

clock-img

tame

pencil-img

154

Ja, se stinjam, da so v kmš-ju sami študenti in dijaki. Mi smo tja hodili ful ko sem bila na faxu. Sedaj pa, če že kam grem, pa grem raje v Orto, mi je nekako bolj "kulturno" in tudi glasba je v redu (predvsem ko so 80´s user posted image ).

clock-img

19.12.2008, 06:26

clock-img

Ancy

pencil-img

614

Bachus - ponedeljek res ni glih dan za žure, ampak odprto pa je, če ste pa svoja družba je pa vsaj pomojem ful dobr, ker muzika je, plesat se da, pit tud, pa še gužve ni in maš skor celo plesišče samo zase user posted image pa verjetno bi se tud za glasbo dalo zmenit, čeprov tam na vrhu je itak čist vsakdanja muska, mi smo še Frido poslušal user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ancy -- 19.12.2008 6:27:39 >

clock-img

19.12.2008, 07:24

clock-img

ursi

pencil-img

685

Mogoče za začetek na Tromostovje, kjer se sedaj itak vedno kaj dogaja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni