cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kam z 2. letnico - izleti po Sloveniji

clock-img

30.06.2008, 08:32

clock-img

petruska

pencil-img

465

Prosim, če mi lahko svetujete kam z 2. letnim otrokom po Sloveniji. Zanimajo me enodnevni izleti, kje je kaj zanimivega. Verjetno je za Postojnsko jamo še prezgodaj? Kje je recimo veliko igral, pa da ni kakšne glavne ceste prebl

clock-img

30.06.2008, 09:17

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Živalski vrt, Logarska dolina, Rogla.

clock-img

30.06.2008, 09:51

clock-img

blak

pencil-img

660

Mi smo bili sedaj par dni v Kranjski Gori. Igral je veliko (pri hotelu Lek, pri hotelu Kompas, na "snežni" plaži), imaš tobogane, plezala, gugalnice, napihljiv grad, trampoline, peskovnik.  Šli smo tudi na Besno pehto in Bedančevo drčo (poglej si malo, kaj to je), ki sta primerni tako za male kot za velike. Če radi kolesarite, vzemite s seboj še kolesa, saj imaš luštne kolesarske proge na eni strani do Planice in na drugi do Mojstrane. Mi smo bili navdušeni!user posted image

clock-img

30.06.2008, 10:07

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

arboretum volčji potok

clock-img

30.06.2008, 12:23

clock-img

gaya24

pencil-img

944

Kaj pa kakšne toplice, naprimer terme Olimija in potem si greste še ogledat tovarno čokolade in škratkovo deželo, ki je čisto blizu teh toplic

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem