writing-img

Kam za vikend?

clock-img

31.01.2007, 16:03

clock-img

mama76

pencil-img

182

Mi bi se šli potepat za vikend s prijatelji, smo iz primorskega konca tako,da nam da del Slovenije ne pride v poštev nekaj smo razmišljali o Prekmurju ali mogoče kdo ve kje bi bilo kaj zanimivega in bi se dalo tudi prespat imamo otroke stare 6let,20 mesecev in 2leti, toplice nam ne pridejo v poštev ker imam še sveže šive in se ne smem kopatuser posted image
Hvala za odgovore

clock-img

31.01.2007, 16:49

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Bohinj, Pokljuka, Rogla ali Kranska gora.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

01.02.2007, 09:30

clock-img

lunca77

pencil-img

311

Hojla!

Malo je sicer daleč, ampak Prekmurje je krasno! Mi smo jeseni kolesarili z otročičkom leta pa pol in smo živeli na turistični kmetiji. Malo poglej po internetu.

mi gremo še  user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.02.2007, 09:32

clock-img

lunca77

pencil-img

311

Se opravičujem, nismo kolesarili leta pa pol, ampak z otrokom starim leto in pol user posted image

clock-img

01.02.2007, 19:08

clock-img

mama76

pencil-img

182

Super se sliši turistična kmetija a mi lahko kaj več napišeš,pa kakšno znamenitost...

clock-img

02.02.2007, 09:37

clock-img

lunca77

pencil-img

311

Mi smo bli na turistični kmetiji Tremel (je na netu - ne znam pagea prilepit user posted image ). To je blizu Puconcev in imaš zraven sladko pot pa zelo je lepo za sprehode po vinogradih pa greste lahko v Mursko, pa do Mure (otok ljubezni al neki tazga) skratka mal povprašajte okoli.
Nam je bilo lepo. Uživajte kamorkoli greste.

lp

clock-img

05.02.2007, 10:50

clock-img

pearl

pencil-img

426

Rogaška TA Sonček ima akcijo. Super zadeva. Vključen je ogled steklarne Rogaška, Juneževe domačije, Olimja. Pa še do Kumrovca se lahko zapeljete. Za lačne pa ne pozabit na gostilno Amon - smo jo odkrili prejšnji vikend - super gostilna, pa čokoladni bombočki iz Olimja so mnjam.

clock-img

05.02.2007, 10:52

clock-img

pearl

pencil-img

426

Sva lani vzela ta aranžma, ker sem bila noseča, se nisem kopala. Kopanja nismo pogrešali.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem