writing-img

Kamin

clock-img

30.08.2010, 08:48

clock-img

FLOWR12

pencil-img

211

Ker več glav več ve, bi vas rada vprašala za nasvet kaj dati po tleh okrog kamina. Kamin bo v dnevni sobi in mi nekako ni, da bi imela celo dnevno v keramiki. Razmišljala sem, da bi imela karamiko samo pas okrog kamina, pa se mi zopet poraja vprašanje kako skombinirati keramiko in parket.

Če ima katera kakšno idejo prosim na dan z njo. Tudi kakšna slikica dobrodošlauser posted image

clock-img

30.08.2010, 08:52

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

moja sestra ma parket v dnevni, za kamin so pa naredli kot da je ena stopnička in tak v polkrog. Ne vem, kak ti naj opišem.... Pač dvignjen od tal in talne plošče okrog.
Probam kako sliko piskat

clock-img

30.08.2010, 09:06

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

mi imamo tud pred kaminom en pas keramike, potem pa laminat. smo našli tako da se ful dobro sklada oz. paše skupaj. po moje nekaj spredaj moraš imet.

clock-img

30.08.2010, 09:21

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

granitna plošča debeline 3,5 cm:

user posted image
Aja, pa če bi še enkrat imela šanso delat, bi rajši naredila brez "odra" in spodaj bi dala čez parket samo debelejše kaljeno steklo.

< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 30.8.2010 9:24:13 >

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

30.08.2010, 10:13

clock-img

FLOWR12

pencil-img

211

Josephine77 ali imaš mogoče kakšno slikico?

Predlogi niso slabi, samo pri nas je problem, ker bo mimo kamina prehod v jedilnico in kuhinjo in kakšna stopniška absolutno odpade.

Tudi o steklu sem že razmišljala. pa ne vem kako to izgleda v praksi.

V službi imam na parketu pod stolom neko plastično zadevo, ki izgleda kot bi bilo stekleno, ampak meni to fuuuul grdo izgleda, pa še kadar hitro gor stopim se podloga podrsa. Ne vem res kako bi to izgledalo pred kaminom.

Še kakšen ideje?

clock-img

30.08.2010, 10:25

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

IZVIRNO SPOROČILO: FLOWR12

Tudi o steklu sem že razmišljala. pa ne vem kako to izgleda v praksi.

user posted image

MORA biti kaljeno steklo in ne pleksi.

clock-img

30.08.2010, 10:41

clock-img

talika81

pencil-img

2233

mi2 imava tudi kamin na prehodu iz jedilnice v kuhinjo in v dnevno sobo. in sva položila ploščice v obliki pestkotnika tam, kjer bo stal kamin - malo večji radij, kot je širok kamin, nato pa naprej parket. nimava nobene stopničke, ampak je ravno.
se da vse nardit, samo vedet moraš, kak praket npr. bi rada imela, ker ti mora pol keramičar pložiti ploščie (če jih bosta imela) v enaki višini, da nimaš tuakj razlike.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

clock-img

30.08.2010, 10:56

clock-img

FLOWR12

pencil-img

211

Talika 81 imaš mogoče kakšno slikico?

Prosim!!!!

clock-img

30.08.2010, 11:04

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Kaljeno steklo se super obnese, jaz absolutno to priporočam. 

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

30.08.2010, 12:22

clock-img

mini86

pencil-img

6050

midva imava tak steklen polkrog pod kaminom..ucpodi je laminat..
kupla sva ga v bauhusu in če bi še enkrat to delala b se isto odločila..ne more se razbit, popraskat pa še pepel komot obrišeš..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

30.08.2010, 12:49

clock-img

naomy

pencil-img

151

IZVIRNO SPOROČILO: talika81

mi2 imava tudi kamin na prehodu iz jedilnice v kuhinjo in v dnevno sobo. in sva položila ploščice v obliki pestkotnika tam, kjer bo stal kamin - malo večji radij, kot je širok kamin, nato pa naprej parket. nimava nobene stopničke, ampak je ravno.
se da vse nardit, samo vedet moraš, kak praket npr. bi rada imela, ker ti mora pol keramičar pložiti ploščie (če jih bosta imela) v enaki višini, da nimaš tuakj razlike.

mi imamo tudi kamin na prehodu in prav tako pod kaminom in okoli kamina so ploščice, naprej je parket. obnese se super pa tudi lepo zgleda user posted image

clock-img

30.08.2010, 12:54

clock-img

talika81

pencil-img

2233

IZVIRNO SPOROČILO: FLOWR12

Talika 81 imaš mogoče kakšno slikico?

Prosim!!!!

bom slikala in ti poslala slikco.

ja, se obnese, ker ima tudi moja kolegica tako in je super.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

clock-img

30.08.2010, 13:28

clock-img

FLOWR12

pencil-img

211

Se mi zdi, da bilo res najbolje keramika - parket, in ne steklo na parketu. Ta pot mimo kamina bo zelo frekventna in se bojim, da se bomo na steklu spotikovaliuser posted image

Zanima me kako je zakrit prehod med keramiko in laminatom - okrasne letve ali kakouser posted image

clock-img

30.08.2010, 13:56

clock-img

talika81

pencil-img

2233

ja, med keramiko in parketom je okrasna letva. tako da je narejen en prehod med parketom in ploščicami.

clock-img

30.08.2010, 14:05

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Tudi mi imamo pred kaminsko pečjo kaljeno steklo-kotno. Spodaj je zebrano laminat in pride zelo zelo lepo.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

30.08.2010, 14:51

clock-img

FLOWR12

pencil-img

211

talika81 in tajtaja ali mi lahko pošljeta slikice.

Prosiiimmmmm!!!!!!

clock-img

30.08.2010, 17:00

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

jaz nimam keramike, samo parket, edino spodaj en del iz aluminija (al pač neke kovine, da če slučajno kaj ven pade, ne zažge parketa user posted image )

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

30.08.2010, 18:07

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

jaz nimam keramike, samo parket, edino spodaj en del iz aluminija (al pač neke kovine, da če slučajno kaj ven pade, ne zažge parketa user posted image )

Ja, pri mojih starših je isto. Pač parket. Edino pod kuriščem imata položeno eno marnormo ploščo.

clock-img

31.08.2010, 07:42

clock-img

daga79

pencil-img

163

midva imava zaprt kamin na sredini dnevne sobe in je steklo na obeh straneh - obojestranski in nimava nič pred kaminom keramike samo parket - če kuriš prava drva ti ne bo nič pokalo pri odprtih vratih v 4 letih nisva dobila niti ene pikice , letos pa sva imela neko češnjo in imava dve pikici od ožganin žerjavic in sva vsa tiata drva sosedom dala za centralno peč in se bova lepo držala breze ... drugače pa če pokne žerjavico daleč odnese tak da tistih nekaj cm ti ne bo pomagalo pa še grdo je - za moj okus ...

kaj vem jaz bi še enkrat naredila istega brez keramike ;)

clock-img

31.08.2010, 07:46

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Kolko pa stane en tak kos kaljenega stekla? a je ful drago?

Mi bomo v kratkem montirali od Nordice en tak kaminček in moram tudi nekaj dt po tleh, ker mam parket.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

31.08.2010, 08:54

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Kolko pa stane en tak kos kaljenega stekla? a je ful drago?

Mi bomo v kratkem montirali od Nordice en tak kaminček in moram tudi nekaj dt po tleh, ker mam parket.

1m2 debeline 5 mm od 60 evrov dalje, odvisno od steklarja do steklarja

clock-img

31.08.2010, 10:25

clock-img

FLOWR12

pencil-img

211

Punce moje, jaz pa še kar čakam na slikiceuser posted image

clock-img

03.01.2014, 17:57

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

moja sestra ma parket v dnevni, za kamin so pa naredli kot da je ena stopnička in tak v polkrog. Ne vem, kak ti naj opišem.... Pač dvignjen od tal in talne plošče okrog.
Probam kako sliko piskat

da nisem jz tvoja sestra user posted image No, mi imamo podobno. Kot ena večja polkrožna stopnica, ali manjši oder z veliko granitno ploščo. Če bi danes spet delala stanovanje, bi dala spodaj samo granitno ploščo brez dvignjenega polkroga, oz. mi ful lepo zgleda, če je na parketu položeno debelo kaljeno steklo gor pa peč. Bom probala najdt slike in linke

clock-img

03.01.2014, 17:58

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

http://www.france-turbo.si/katalog/1356/plosca-steklena-kaljeno-steklo-8mm-za-pod-pec/

clock-img

03.01.2014, 17:59

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

ojej...ful stara tema, na katero sem pred nekaj časa že odgovorjala..ah..user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem