writing-img

Kamp na Pagu

clock-img

04.07.2006, 15:29

clock-img

dd75

pencil-img

46

Ojla, vidim da vas gre dosti na Pag, ker pa se mi tja letos prvič odpravljamo me zanima kako je v kampu Straško/nudistični del, ali pa če poznate še kak drug tudi nudistični kamp na Pagu /je ena pisala, da je kamp šimuni  delno nudistični vendar nikjer na netu ne piše da je tudi za nudisteuser posted image
Vesela bom vsake informacije....plaža, senca.........aja, gremo pa z 8 mesečnimuser posted image .

Hvala, lep p...

clock-img

04.07.2006, 15:33

clock-img

Anonimen

Meni tam osebno ni všeč, ker je preveč gužve in kričanja, tko, da če bi mela otroka sigurno nebi šla tja, seveda je stvar okusa.

clock-img

04.07.2006, 15:44

clock-img

Anonimen

Kolko pa stanejo kampi na Pagu??

clock-img

04.07.2006, 17:19

clock-img

Anonimen

A je res tako težko uporabit iskalnik? So bili linki že najmanj dvakrat prilepljeni.

Drugače pa priporočam google (www.google.com).

Pa še enkrat:

Straško: http://www.camping-guide-croatia.com/hrvaska/kvarner_otoki/strasko_novalja_pag.htm 

Vsi kampi na Hrvaškem: http://www.camping-guide-croatia.com/hrvaska/index.html 

LP

clock-img

04.07.2006, 19:38

clock-img

dd75

pencil-img

46

No, ja,
sama uporabljam google, tudi vse ostale linke sem videla, vendar sem vprašanje postavila tukaj zato, ker sem upala na kak odgovor iz prve roke-od koga ki je tam že bil....Iz opisa iz neta ponavadi ne veš kako je v resnici, ker gor pripopajo samo najlepše fotografije zato je fajn izvedeti kaj več....
Nati, hvala za konkreten odgovoruser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem