writing-img

Kapljice proti krčem

clock-img

20.11.2004, 20:02

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Tudi nas je doletela ta nadloga krčev in se torej s tem bojujemo že kakšna dva tedna. Na začetku smo uporabljali kapljice Sab Simplex, pa ni bilo bistvene razlike, sedaj pa uporabljamo Vetrovne kapljice iz Koroških lekarn, katere hudo hvalijo (naravna mešanica z janežem). Je malo bolje, ne pa čisto.
Ali ima katera še kakšen predlog in izkušnjo s katerimi drugimi kapljicami, ki so pomagale?

Hvala in čim man krčkov vam želim.

LP; Bejba

clock-img

20.11.2004, 20:04

clock-img

malika

pencil-img

3199

nam je pomagal samo Lefaksin, ki se dobi v Avstriji in pa kuminov sirup. Včasih sem mu tudi trebušček masirala s brinjevim mazilom(oboje dobiš v naših lekarnah).

clock-img

20.11.2004, 20:05

clock-img

sa

pencil-img

651

Mi smo imeli kapljice Lefaxin iz Avstrije in so full pomagale:bravo::bravo::bravo:kaj pa caj janez,komarcek,kamilica:zmeden:
LP in cimmanj krcekov

clock-img

20.11.2004, 20:14

clock-img

tralala

pencil-img

220

Če dojiš, pij kislo mleko ali pinjenec. Zelooo pomaga.

clock-img

20.11.2004, 20:35

clock-img

lol

pencil-img

533

Če dojiš sama pij čaj,ki vsebuje kumino,komarček in janež.Lahko pa daš tudi že otročku komarčkov čaj.

clock-img

20.11.2004, 22:54

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Hoj!

Malce kukam naokrog in moram tudi sama pohvalit kapljice Lefaxin iz Avstrije. Jih dajemo tudi mojemu 4 tedne staremu nečaku, ki se žal že ubada s tovrstnimi težavicami. Pa poznam zelo dosti mamic, ki so prav tako uporabljale te kapljice in so zelo pomagale. Bejba, če želiš ti jih lahko pošljem.Le pusti mi sporočilo v nabiralniku pa bomo zrihtali.

Pa pa,
Anitka:metulj:

clock-img

21.11.2004, 19:29

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Najlepša hvala za odgovore.
Anitka poslala sem ti privat sporočilce.
Mene pa tudi zanima kako oz. koliko in kdaj jih dajete svojim sončkom, da pomaga.

LP; Bejba

clock-img

21.11.2004, 19:52

clock-img

lutka

pencil-img

1323

Bejba nam so najbolj pomagal kapljice iz koroških lekarn(vetrovne kaplijice)
lp

clock-img

21.11.2004, 20:10

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Mi dajemo mojemu nečaku kapljice kar v flaško (v mlekca) in sicer 2-3 šprice. Zvečer malo več.

:metulj:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem