writing-img

Kapljice za nos - nujno

clock-img

17.09.2005, 18:25

clock-img

simona2

pencil-img

474

Ojla,

mene pa zanima kdaj lahko daš kapljice za nos oziroma fiziološko raztopino? Ali jo lahko daš že po štirinajstih dneh? Moja sončica namreč prav težko diha, se mi zdi, da ima poln nosek, to je še posebej opazno, ko se dojiva. Ne vem kako ji omiliti to nevšečnost razen s kapljicami.

clock-img

17.09.2005, 18:34

clock-img

tesa

pencil-img

676

Če je stara komaj štirinajst dni, ji jaz ne bi dajala Operil kapljic, ker so ponavadi premočne. Meni so za zelo majnega otročka zmešali v lekarni zelo blago raztopino. Drugače pa ji lahko daješ fiziološko raztopino.

clock-img

17.09.2005, 18:41

clock-img

tina_klementina

pencil-img

72

Živjo!
Moja pikici, ki je od tvoje mlajša samo en dan, dajem v nos kapljice fiziološke raztopine. Dam par kapljic, potem pa takoj začnem dojit, zato, da začne dihat skozi nos, in se ta prečisti.

clock-img

17.09.2005, 19:08

clock-img

Willson

pencil-img

313

Lahko daješ fiziološko raztopino, ni nobene omejetvi in ni niti malo škodljiva. Raztopino pa ji daj tako, da ji z roko zapreš eno nosnico in usta, v drugo nosnico pa ji daj raztopino, da jo bo vdihnila, to ponovi še z drugo nosnico, ker drugače, ji samo dol po grlu steče in ni pravega učinka. Potem pa nosek ščisti z mokrim svaljkom iz vatice. To lahko ponoviš več krat na dan. LP

clock-img

17.09.2005, 19:20

clock-img

Anonimen

Kremico Nisita na bebi palčko in namažeš po nosku. Pomaga ful.

clock-img

17.09.2005, 19:28

clock-img

simona2

pencil-img

474

Hvala, ringarajčice, kaj bi mi brez vas.

clock-img

18.09.2005, 08:58

clock-img

Lana_s

pencil-img

1092

Moji so že v porodnišnici dali fiziološko raztopino v nosek. Tak da lahko, ji jaz tudi redno čistim nosek s tem.

clock-img

18.09.2005, 23:17

clock-img

p&b

pencil-img

747

Enako kot Lana_s .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem