writing-img

Kapljice za oči

clock-img

21.03.2010, 08:39

clock-img

Tipi

pencil-img

431

Imam alergijo na cvetni prah in mi je zmanjkalo kaplijc. Ali je možno kaj kupiti v lekarni toliko, da mi omili pekočo bolečino, do jutri.

Lp

clock-img

21.03.2010, 09:27

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

jest uporabljam kr ''umetne solze'' (u bistvu fiziološka) tok da si pač sperem oči in je prec boljše... sicer so pa neke kapljice ki mal zmanjšajo vnetje, proculin se imenujejo.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

21.03.2010, 10:32

clock-img

Tipi

pencil-img

431

Hvala.

clock-img

21.03.2010, 14:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

21.03.2010, 14:54

clock-img

Gina

pencil-img

12402

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

jest uporabljam kr ''''umetne solze'''' (u bistvu fiziološka) tok da si pač sperem oči in je prec boljše... sicer so pa neke kapljice ki mal zmanjšajo vnetje, proculin se imenujejo.

Jaz pa poleg antihistaminikov in kapljic proti alergiji uporabljam tudi umetne solze (ki btw kakor mi je pred 2. tedni rekla na očesni nujni pomoči niso isto kot fiziološka, ampak precej bolj učinkovite, ker je sestava čisto druga). Umetne solze splaknejo en del reči, ki zmedejo tvoj obrambni mehanizem in so sigurno fajn tudi pri boju proti alergiji. Najboljše je pa vsekakor kar tablete vzet, če jih imaš doma. Se pa dobijo tudi v lekarni brez recepta - nekatere.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem