writing-img

Kapo dol, Tomaž!

clock-img

09.08.2005, 08:57

clock-img

Anonimen

Joj ženske, kako ste ene čudne!:(( Kako sploh lahko obsojate neki, česar ne morte razumet? Jaz ga tudi ne razumem kaj ga žene v to, vem samo da mora bit izredno pogumen in vzdržljiv človek!
In medtem, ko ve, ******************, tle tarnate o stroških za ta podvig, on namesto da bi se smilil samemu sebi (kot se ve), zbira DENAR ZA PEDIATRIČNO KLINIKO, za VAŠE OTROKE!!!! (preberte na www.siol.net, Humar za pediatrični kliniko.)
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
A res ne morte razumet, da se pač svet ne vrti vedno okoli vas in vaših problemov?
Izjvail je pa celo to, citiram: "Če se je svet na ta način vsaj za trenutek odmaknil od vojn in ostalih grozot, je vredno viseti v tej steni."
Če že "pomagat" nočete, tudi obsojat in slabga želet ni treba!

clock-img

09.08.2005, 08:59

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Malo nižje je že odprta debata...

clock-img

09.08.2005, 09:00

clock-img

india

pencil-img

5342

Ja, hothien, a ti ne spadaš med neumne kokoši,če sodeluješ v naših debatah? Vsak ima pravico do svojega mnenja!

citiram:
Če že "pomagat" nočete, tudi obsojat in slabga želet ni treba!

zakaj pa potem ti obsojaš????

clock-img

09.08.2005, 09:01

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Ej,MIŠ... da nima BigWhale nov nick :)-??

clock-img

09.08.2005, 09:02

clock-img

Snoopika

pencil-img

107

Kot prvo srčno upam, da se vrne živ.
Drugič - svet se pač zaradi njega ni umaknil pred vojnami in grozotami..... u Afriki pojma nimajo kdo je Toamž.:zmeden::zmeden:
Tretjič - pa kdo mu sploh želi slabo - nihče. Smo pa verjetno znervirani od vsega tega, ker v končni fazi je sam rinu tja gor. Zdej pa hočmo nočmo mislmo nato.
In še enkrat, upam, da se živ vrne nazaj in, da drugič orng premisli preden se spet poda tja gor.

clock-img

09.08.2005, 09:02

clock-img

Anonimen

lej vroča hijena. js srčno upam da bo pršu živ in zdrav iz tiste gore. in srčno upam da se ne bo nikol več podal na kako tako turo, kar je sevda nesmisel v moji glavi, ker bo čez 3 pol leta spet lezu v top isto steno. res je dasa da mu uspe kej tazga, js še slovenske gore najraj gledam iz doline.
pošiljam mu 6 sodov pozitivne energije ++++++++++++++++++++++++++++++++++++.
ampak še vedno ga pa ne podpiram da bi še kdaj šel na tako pot in še vedno mislm da je egoist ki mu je mar samo za svoje sanje.
ne vem kako je s tem da visi zdej v tisti gori končal kako vojno? s tem da se je svet odmaknil in je 5 dni gledal njega namest vojne se nobena vojna ni končala. in hvala za pediatrično kliniko za mojega otroka!

lp, lara

clock-img

09.08.2005, 09:04

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

hothien v redu, pomiri se. očitno je, da nis(m)o vsi enakega mnenja.

predlagam, da vsak pri sebi in na svoj način moli, drži pesti, pošilja poitivno energijo, misli na Tomaža ali pač ne, kakor komu drago. ne pa tega izkoriščati za nove kreg diskusije.

jaz se strinjam, da je Tomaž velik človek in vsi mislimo nanj in verjamemo, da bo zdržal.

clock-img

09.08.2005, 09:11

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Zelo dobro povedano Magi*.
Ej hithien, da nisi ti že noseča,ker semi zdi da te nekaj hormoni dajejo. Daj testiraj se. Želim ti vso srečo.

clock-img

09.08.2005, 09:16

clock-img

Anonimen

Najbrž sem res preostro nastopla, se opravičujem, če sem koga prizadela. Saj jaz tudi ne razumem zakaj hudiča je šel tja gor, in ne podpiram tega, da je treba rint tja za vsako ceno. Je pa moja srčna želja, da ga čimprej rešjo, čeprav vem, da bo šel nazaj, ni mi jasno zakaj, ampak po mojem ga nič ne bo ustavlo.
Tle se pa vse strinjamo ne?;)

clock-img

09.08.2005, 09:17

clock-img

Anonimen

Itak da vsi srčno želimo, da ga rešijo, kaj drugega ni naravno. Je pa vseeno butelj nad butlji.

clock-img

clock-img

Anonimen

Ej muki1, bog te usliši!
Sej sem rekla, da se opravičujem:(.

clock-img

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

itak da se s tem strinjamo ;)

ne vem pa kero bi lahko prizadela?? mogoče kšno k si forum preveč osebno jemlje??:zmeden2:

clock-img

09.08.2005, 09:23

clock-img

lan

pencil-img

1173

Kaksna polemika se je zdaj naredila v Slo. glede vprasanja ali je Tomaz prav ravnal,da je sel v goro ali ne.Nastala sta dva tabora,eni zagovarjajo Tomaza,ga razumejo,drugi pravijo,da je egoist in da bo slo oz.je slo za to njegovo resevalno akcijo ogromno denarja.
Dejstvo je,da ce bi mu uspelo,bi bil SVETOVNI JUNAK,tako mu pac ni in tipicno slovensko,se zacnejo napadanja in ugibanja zakaj se je odlocil za ta zelo tvegan podvig.Za njegovo lastno slavo?
Karkoli ze,odreagirali smo tako kot Slovenci znamo in pokazali,da ne moremo iz svoje koze.
Jaz ga osebno razumem in ne razumem in tezko ga je popolnoma razumeti,ce nisi tako "NOR" kot je on.
Samo en je TOMAZ HUMAR!

clock-img

09.08.2005, 09:46

clock-img

Anonimen

Ni neumen in avanturističen.
Njegova računica je:za dobit status športnika za dobo pet let mora opravit kakšen tak podvig ali pa kaj podobnega,ekstremnega.
Ko ima status športnika dobiva pet let plačo,če ga pa ne opravi si pa mora poiskat službo,da se preživlja.
.

clock-img

09.08.2005, 09:47

clock-img

Anonimen

Hvala bogu.:)

clock-img

09.08.2005, 09:47

clock-img

Anonimen

Hvala bogu je bilo mišljeno pod lan(-in ali -ov) post. Malo za šalo, malo zares.

clock-img

09.08.2005, 09:49

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Ja, Slovenci ne znamo iz svoje kože.. Cankar nas je lepo opisal v Hlapcih..

Zakaj enkrat (pa ni treba da samo tokrat) bili ponosni na svoje sorodnjake in najmanj je da jim privoščimo. Saj ni več dilema ali je prav ali ne, vsak ima svoj cilj v življenju, pač on ima ekstremnega in odločil se je da mu bo sledil.
Sploh pa če se bo iz tega še kaj dobrega izcimilo, kot recimo prispevki za pediatrična, na katero že vsi težko čakamo.

Drži se Tomaž :)

clock-img

09.08.2005, 09:56

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Jst sm tud prispevala za pediatrično pa nism extremist!:bravo:

Lahko smo ponosni, lahko je on carjevič in ne vem kaj, ampak še vedno butelj, kot pravi splišni in to še ne pomen da ga kdo obsoja al pa zavida al pa po njemu pluva. Spet kot je splišni rekla, butelj bi bil zame tud če nebi sploh stopu na to goro.. In kot sm že jst rekla, svaka čast da je pršu tko delč in že brez končnega cilja je svetovni junak. Ampak še vedno butelj. Zame so heroji vsi tisti, ki bojo svoje življenje žrtvovali da bi rešili njegovega!:bravo:

clock-img

09.08.2005, 09:58

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Jaz pa lepo prosim, da se Tomaža ne zmerja z besedo BUTELJ.

:rozica:

clock-img

09.08.2005, 09:59

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

ok. prošnja uslišana.;)

clock-img

09.08.2005, 10:00

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Hvala

:):):)

clock-img

09.08.2005, 10:02

clock-img

Tiha voda

pencil-img

19

Mislim, da smo lahko brez skrbi, da bi spet lezel gor, kajti če ga rešijo, bo imel ozebline, ki jih bo verjetno treba odrezat. Ne verjamem, da jo bo odnesel brez posledic... če jo sploh bo.
Vso srečo Tomaž! Veliko nas je, ki držimo in upamo s tabo.

clock-img

09.08.2005, 10:03

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

čeprou pika čist tko sam da ti obrazložim kaj ta beseda sploh zame pomeni: prikupno za nekoga, ki hiti z glavo skozi zid ;)

nič slabonamernega

clock-img

09.08.2005, 10:19

clock-img

Anonimen

Zame je butelj, pa če je komu to všeč ali ne.

clock-img

09.08.2005, 10:20

clock-img

pika74

pencil-img

6782

U redu Splišni - smo registriral. A lahko zdaj še ti definiraš to besedo, da bomo razumeli.

:rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem