writing-img

Kapo na glavo??

clock-img

09.08.2005, 09:52

clock-img

štimana

pencil-img

47

Živ,
a se vam zdi, da bi mogla svojemu sineku v teh hladnih dnevih na sprehodu, ko pihca veter nataknit kapo? :zmeden2:
Doslej je nisva imela, skoz pa se bojim vnetja ušes.
Do katerega meseca ste otročku obvezno zavezale kapco?

Hvala - dio.

clock-img

09.08.2005, 09:54

clock-img

Anonimen

js sem naši zdele k je pihal in je blo mrz kr lepo trak na glavo pa je 1 let stara. pa še mal smo mel vneta ušesa..tko da

lp, lara

clock-img

09.08.2005, 10:19

clock-img

Anonimen

Če je v pokritem vozičku ni potrebno kape gor.
Naša pediatrinja je povedala:bolj ko otroka v vato zavijaš slabše je,otrok se mora utrditi,da ne bo kasnejših posledic.
Ob prvem vetru pa res ni potrebno kapo nataknit.Pozimi že,tale mraz pa ni tako strupen.

clock-img

09.08.2005, 10:25

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Tudi mi nismo "komplicirali" pri kapah.
4,5 letni ima :poleti "šildkapo", pozimi pa zimske kape, jeseni in pomladi nikoli.
skoraj 8 mesečni: poleti kapico proti sončku, spomladi in jeseni pa samo, kadar je zelo mrzlo in močno piha.Tudi kot majhnemu dojenčku, mu razen pozimi, kapic nismo dajali
Do vnetja ušes pride lahko tudi, če pretiravaš s kapicami, ker so ušesa preobčutljiva.
Naš ta večji je dobil vnetje ušes samo, kadar je imel zamašen nosek in se mu je nabirala sluz ter se mu širila proti sluhovodu. Od tega, ker ni nosil kapice-nikoli.

clock-img

09.08.2005, 12:01

clock-img

Anonimen

Marogica, točno to sem hotela reči. od preveč "kapiranja" se tudi lahko pojavi vnetje ušes, predvsem od nečistega nosa. Nikar jih ne preveč zadekat. Ali pa drugače: pa probajete ve zdaj ven s kapo na glavi.

clock-img

09.08.2005, 12:13

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Misli mi čitaš. Sem enkrat podobno napisala, pa sem bila kregana na RR-ju.:):)

clock-img

09.08.2005, 16:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem