writing-img

Karpalni kanal

clock-img

05.10.2010, 20:59

clock-img

silvika

pencil-img

20

Čaka me operacija karpalnega kanala, pa me zanima , če je katera bila operirana v Mariboru-UKC. Moja osebna zdravnica mi je povedala , da operirajo na plastični in tudi na nevrokirurgiji, pa me zanima kje so boljši, ker se ne vem odločiti kam .
Hvala že vnaprej za informacije
LP

clock-img

05.10.2010, 21:43

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Letos sem bila operirana na plastiki. Z rezultatom sem zelo zadovoljna. 

clock-img

05.10.2010, 23:14

clock-img

silvika

pencil-img

20

Kako je pa operacija potekala, ali je bilo zelo hudo,kako dolgo si bila v bolnici in kako je potekalo okrevanje-bolniška?
LP

clock-img

06.10.2010, 06:59

clock-img

Sandra_26

pencil-img

132

Jaz sem bila operirana pred 3 leti na plastični kirurgiji v MB. Z rezultatom sem zadovoljna. En dan zjutraj sem prišla, naslednji dan po viziti sem šla domov. Bolelo me ni nič.

Taša, Masha, Tai

clock-img

06.10.2010, 11:43

clock-img

silvika

pencil-img

20

Kaj pa na nevrokirurgiji? Ve mogoče katera , če je pri operaciji kak razlika????!!!
LP

clock-img

06.10.2010, 21:09

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Poseg traja nekje pol ure. Takoj po posegu greš domov. Naslednji dan prideš na prevez in kasneje še na kontrolo. Vmes hodiš na preveze k svoji splošni zdravnici. V bolniški sem bila okrog 6 tednov. Štiri tedne sem res pazila na roko in je nisem obremenjevala. Se pač navadiš, da marsikaj narediš z levo roko.  

clock-img

06.10.2010, 23:06

clock-img

m_o_i

pencil-img

3646

odvisno, kako "dalec" je vse skupaj user posted image
jaz sem bla v bolnici tri dni, v bolniski pa tri mesece skoraj. je pa res, da s(m)o tako dolgo ugotavljali, zakaj meni roke mrtvijo, da se mi je neka misica v dlani posusilauser posted image  in je sploh nimam vec. moci mam v roki ravno se toliko, da kvazi stisnem pest, pravzaprav prste pokrcim, stisnt pa ne morem vec
rehabilitacija je bla lih zarad tega dosti dalja (ucila sem se pobirat fizolcke s prsti-tak, da sem dva prsta sklenla s prsti druge roke-operirana namrec se lep cas ni upostevala mozganovuser posted image  )

ja, operacije so pa ze cist rutinske; jaz sem slisala dva,tri komade na radiu in ze se je zadrla "naslednji"user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

clock-img

07.10.2010, 20:32

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Mož je bil operiran v eni drugi bolnišnici, še isti dan je odšel domov, bil 2 dni na bolniški in to je to.
Ne zdrži, da bi doma strmel v luftuser posted image .

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

21.10.2010, 15:09

clock-img

lonja

pencil-img

2169

Jst sm bla operirana v UKC-ju v Ljubljani konec lanskega leta, šla še isti dan domov (operacija trajala ene 20 minut), bila na bolniški še 6 tednov, vmes malo razgibavala roko, ko sem prišla nazaj v službo sem si umislila podlogo za miško z naslonjalom za zapestje in je full  boljše sedaj user posted image . Nič bat, kar pogumno, ni tolk hudo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem