writing-img

Karpatos

clock-img

15.09.2006, 08:31

clock-img

jana30

pencil-img

233

Smo se včeraj vrnili.Fotke v albumu.Bilo je super.

Carpe diem !

clock-img

15.09.2006, 09:27

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Uh, sem si oči spočila...user posted image

Pa ni videti, da bi bila kaka gužva.

Ponosna mamica petih fantkov :)

clock-img

18.09.2006, 13:34

clock-img

soncka

pencil-img

102

OOJ

ma jaz še izbiram destinacijo, pa me glede na to, da si zadovoljna zanima v katerem hotelu, s katero agencijo ste bli dol?

Hvala.

clock-img

19.09.2006, 22:34

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Kako pa ste se prevažali po otoku, ker vidim , da ste imeli s sabo otroka. Sem bila pred par leti tudi jaz na karpatosu pa smo vzeli motor. Ker ste verjetno koristili avto me tudi zanima koliko ste plačali zanj? Imamo namen tudi mi iti nazaj vendar imamo sedaj tudi mi otročka, tam pa če nimaš prevoza zamudiš veliko lepih plaž in kotičkov.

clock-img

20.09.2006, 04:41

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Blažika - mi sicer nismo bili na Karpatoso, ampak po Ionskih otokih (slikce v albumu), pa smo imeli kar svoj avto sabo... Čez komot ga ni.user posted image

clock-img

20.09.2006, 14:01

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

A to ste šli pol na trajekt v trstu? Ali ste šli z avtomobilom do makedonije?

clock-img

20.09.2006, 14:04

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Aja Viv pa še to, kateri otok vam je bil najbolj všeč in kako ste organizirali spanje?

clock-img

20.09.2006, 15:05

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Blažika - iz Trsta žal ne vozijo več trajekti v Grčijo, gredo samo še iz Benetk. Tako da smo šli do Benetk z avtom, pa potem s trajektom do Krfa. Imeli smo kabino. Kabina se je super obnesla, ker je bilo komot za spat, pa še normalen popoldanski počitek, vmes smo se tudi malo igrali v kabini. Potovanje z ladjo je pa tudi zelo udobno - imajo restavracijo, igralnico, bazen...

Nam sta bila najbolj všeč Lefkas in Kefalonija, tudi Krf je prijeten, najmanj nam je bil pa všeč Zakintos - je zelo žurerski otok.

Spali smo v šotoru - kampi so lepo urejeni, povsod smo imeli svojo parcelo in elektriko.

Grčija je cenovno ugodna - cene v restavracijah so približno take kot pri nas, za kampe smo dajali v povprečju 18 Eur na noč, edino ladje pa kar nanesejo. Sploh v sezoni pride kabina precej drago.

viv

clock-img

20.09.2006, 15:14

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Viv hvala ti za odgovore. Bomo še malo razmislili do naslednjega leta kaj bomo naredili in kam se bomo odpravili. Če še me bo kaj zanimalo pa te bom kontaktirala, če lahko.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem