cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Karte za kopanje v Čatežu - kaj ceneje?

clock-img

15.04.2010, 13:03

clock-img

petruska

pencil-img

465

Se kje dobijo kaj ceneje karte za Čatež?
Meni se po redni ceni zdijo precej drage. Gremo za štiri dni in če hočemo kupiti karte za vso družino za vsak dan pride dražje, kot najem apartmajske hišice.

Cenik za poletno riviero:
Celodnevna vstopnica za odrasle: 13,50 €; Po 15. uri pa 10,50 €
Celodnevna za otroke od 4-14 let: 11,50 €; po 15. uri pa 8,50 € 

(cenika za zimsko riviero pa sploh ne najdem, je pa verjeno še kak evro dražje)

clock-img

15.04.2010, 13:06

clock-img

livia

pencil-img

2395

Mi gtemo tja v hišico, pa so karte že vštete v ceno najema. Preveri, da ni to fora.

clock-img

15.04.2010, 13:13

clock-img

petruska

pencil-img

465

Koliko pa plačate za tak najem. Mi smo prek bolhe najeli eno privat hiško, kjer pa ni všteti kart.

clock-img

15.04.2010, 13:19

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Absolutno se ne splača it v hiško brez kart.
Mi hodimo v Čatežke že kar več let in damo za app 50 eurov in v to ceno je vključenih 5 kart. Nas pride več če se vsak dan vozimo in kupujemo karte.

Vprašaj lastnika te hiške če ti lahko zrihta kaj ceneje, lastniki teh hišk vem da imajo to ugodnost.

Pa lepo se imejte.user posted image

clock-img

15.04.2010, 13:30

clock-img

petruska

pencil-img

465

Smem vpršati ali najamete apartmaje od Čateža ali od kakšne druge firme-katere?
Hvala!

clock-img

15.04.2010, 13:52

clock-img

livia

pencil-img

2395

Naša firma ima v Čatežu svojo hišico in sicer prav v naselju. Nas zaposlene pride 40€ na dan s 5 dnevnimi kartami vred.

clock-img

15.04.2010, 14:39

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Mi pa najamemo od Mlinotesta. Nihče od nas ni tam zaposlen, tako da pokličem in če je prosto vzamemo mi.
Tudi ta hiška je v tem naselju, pa zidana je.

clock-img

15.04.2010, 16:00

clock-img

netki

pencil-img

3488

IZVIRNO SPOROČILO: luka jan

Mi pa najamemo od Mlinotesta. Nihče od nas ni tam zaposlen, tako da pokličem in če je prosto vzamemo mi.

in kolk pride cena?

clock-img

15.04.2010, 16:12

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

IZVIRNO SPOROČILO: netki

in kolk pride cena?

50 eurov na dan, v to ceno je vključenih še 5 kart za kopanje.Cena je skozi celo leto enaka.

clock-img

15.04.2010, 17:43

clock-img

netki

pencil-img

3488

in kolk pride cena?

50 eurov na dan, v to ceno je vključenih še 5 kart za kopanje.Cena je skozi celo leto enaka.

bi lahko dobila kontatkt? je kej na netu napisanega o tem?

clock-img

15.04.2010, 18:19

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

in kolk pride cena?

Tole gospo pokliči, pa ti bo vse razložila.
Kontaktna oseba: Janja Polanc – tel. 05 36 44 508

bi lahko dobila kontatkt? je kej na netu napisanega o tem?

clock-img

07.01.2011, 10:54

clock-img

rado_vednica_

pencil-img

66

a pa je vredu ta hiška...razmišlam da bi tudi jaz šla dol...in me zanima kako je...ali je urejeno in vse?

clock-img

17.02.2011, 22:28

clock-img

trobentica123

pencil-img

70

Mi smo bili lani januarja. Stanovali smo na kmečkem turizmu, ki je oddaljen kakih pet kilometrov stran. Bilo je fantastično - sploh za otroke ( živali, hrana, MIR..) Na tem turizmu, so nam prodali tudi dosti cenejše karte. Turizem je  "pri Martinovih " - Krška vas. Na kopanje smo hodili večinoma po kosilu, saj je bilo vsem dovolj - dopoldan pa so otroci uživali pri hranjenju živali, jahanju konj...Super!!
user posted image user posted image user posted image  

clock-img

18.02.2011, 10:05

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Mi smo bili poleti v kampu. Se tudi bolj splača, kot samo karte. Imaš spanje praktično zastonj!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

18.02.2011, 10:13

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Kamp oz. hiške so meni ok poleti (pod pogojem, da so klimatizirane - vse, kolikor vem, niso), pozimi pa ne, ker moraš ven, pa se oblečt in kramo nosit. No go. Sem preveč komot. Tako da pozimi gremo v hotel Toplice, poleti pa smo tudi že bili v hiškah od LPP-ja.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem