cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kartica za digitalni fotoaparat

clock-img

19.08.2007, 13:35

clock-img

saraja

pencil-img

770

Sem nabavla to kartico velikosti 2 GB, firme SD. Stvar pa stoji takole:ko jo dam v prenosni računalnik jo zazna le kot izmenljiv disk, nato kliknem pa napiše:želite disk formatirati zdaj? No, potem mi ne gre nič!!

Potem dam na drug navaden računalnik, pa mleje te slike celo večnost, tam pa tam lahko kako sliko prenesem, potem pa mi računalnik zatrokira in ugasne in ponovno zažene z nekimi navodili, da se je nekaj poškodovalo. Kaj naj naredim, nesem nazaj kjer sem kupila al kako?

Svetujte prosim, Sarajauser posted image

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

clock-img

19.08.2007, 13:38

clock-img

Anonimen

Po moje mora biti nekaj narobe s kartico. Jaz bi jo na tvojem mestu nesla nazaj, drgač jo pa lahko sformatiraš samo boš slike zgubila.

clock-img

19.08.2007, 15:09

clock-img

*ajetam*

pencil-img

595

lih tako kartico ima kolegica in isto težavo. veš čas ji teži s tem formatiranjem.
na žalost pa nismo ugotovili v čem je fora. poiskusi poklicat tja, ker si to kartico kupila če bodo znali kej pomagat....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem