writing-img

Kater foto papir je dober?

clock-img

30.06.2005, 11:15

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Hitro rabim informacijo, imam tiskalnik Brother inkjet, zanima me kater foto papir naj uporabim da bo slikce kar najboljše. Brother paprirja ne najdem, sicer pa me zanima katere foto papirje ste vi uporabili za tiskanje slik, koledajev,...

Hvala

clock-img

30.06.2005, 11:18

clock-img

lex

pencil-img

6532

Jaz ga kupim v bigbangu in sicer najbolj poceni pa so slikice full dobre. Pa še tiskalnik mamo bolj tak bogi pa so vseeno kot, da bi jih dala delat pri foto. Sma slikice za vabilo za krst sama naredla pa so vsi misli, da so delane. Aja maš pa dve možnosti svetlečega ali mat. Mislim, da je cena okoli 2000 si/20kom

clock-img

30.06.2005, 11:27

clock-img

puncica

pencil-img

9847

ja kaj pa je zaen papir? Ma jst rabim zdej na hitr. A pol je vseen katerga kupim a lahk tud enga v papirnici al kako je s tem. Sicer pa bi verjetno mat kupila

clock-img

30.06.2005, 11:31

clock-img

Anonimen

Big Bang, Instant Dry, firma Avery Zweckform, je za Inkjet tiskalnike. 150 listov A4 stane 6.990.

Druga varianta pa je Lexmark Premium, Glossy Photo Paper, 15 listov stane 2.690 SIT.

To so ful kvalitetni papirji za slike, ki so potem skoraj enake kot tiste razvite.

clock-img

30.06.2005, 13:04

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Hvala bomo nabavl:bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem