writing-img

Katera kombinacija sadje-zelenjava?

clock-img

07.08.2007, 12:00

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Razen korenčka. user posted image Naš pob namreč ne odpre ust, če dobi na usta zelenjavo oz nesladko stvar, kot je sadje. Je že lepo jedel zelenjavo. Ko je probal sadje, pa še tistega, kar je že jel ne marauser posted image . Pol pa cvili, ker je lačen, zelenjavo pa ven spljuva, če že odpre usta.user posted image A mi lahko katera pomaga, kakšne zelenjavno-sadne kombinacije še delate.

clock-img

07.08.2007, 15:32

clock-img

crci06

pencil-img

1854

- bolj teoretično, kot ne -  ampak pomoje bi šle bučke tudi fajn skup
Jedla sem že sladek kompot iz bučk in je bil božansko dober.

clock-img

07.08.2007, 17:07

clock-img

suzolinka

pencil-img

353

Definitivno bučke, ampak jih prej malo popraži na olivnem olju, da dobijo še bolj izrazit okus. Kaj pa koleraba, koromač, cvetača? Jaz vse popražim in pride dokaj sladko, potem pa zgostim s polento in poje, pa ni jedec ghuser posted image

clock-img

07.08.2007, 18:08

clock-img

frufru

pencil-img

2857

vse omenjeno spljuva ali zbruha, tudi če je oljčekuser posted image user posted image

clock-img

07.08.2007, 18:40

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Frufru, skuhaj mu bučkin kompot. Pa korenček-jabolko. Jaz sem tudi dajal jabolko-bučke. Pa banana in bučke pride noro dobro. Korenje in jabolko. user posted image Korenček nariban in pretlačena breskev ...

Sicer pa...tebi vsaj sadje je. Meni že 1teden samo riž. Za kaj drugega ne odpre usta.

clock-img

08.08.2007, 13:34

clock-img

SPOKEC

pencil-img

65

tudi naša punca ne odpre usta pri korenjuuser posted image katastrofa. špinačo sincer je-nekaj žličk. sadje pa obožuje.user posted image  bi prišel prav kakšen nasvet kako otroka prelisičiti pri zelenjaviuser posted image

clock-img

09.08.2007, 12:17

clock-img

nena82

pencil-img

152

Bučke, korenje+ čebula tudi da sladkast okus, drugače lahko pa tudi malo skriješ zelenjavo v kako sladko sadje.

Dobili smo drugi zobek...

clock-img

17.08.2007, 16:05

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Nena82, sej glih to sprašujem, katere kombinacije, banane tudi ne mara

clock-img

17.08.2007, 16:08

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

RECEPTI - po 6 mesecu (mogoče za kakšno idejo)

lp

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

17.08.2007, 19:17

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Frufru, jaz sem mu v cvetačo "zapakirala" malo žličko jabolčne fructalove kašice. Ni imel pojma kaj je in je pomlatil vse! Prej pa tud odprl ni ust!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

14.09.2007, 22:34

clock-img

žana6

pencil-img

6

user posted image Mi imamo isti problemček, sadje še nekako je, ko pa pride zelenjava pa samo prva žlička potem pa zapre usta in konec. Pol se pa dere kot jesihar, ker je lačen ampak zelenjave, krompirja in mesa pa že ne bo jedel. Potolažim ga lahko le na zizi! Skuham mu tudi po tri vrste kosila, ampak brezupno...user posted image Poskusila sem tudi, da je jedel z nami, njegovo hrano dala na svoj krožnik in je rečmo pojedel tri žličke - konec...in v jok! Sem pa danes prakticirala in zmešala zelenjavo+meso+krompir+banano in bilo je malo boljše...vendar še vseeno ne za en obrok. Ne vem,  zmankuje  mi idej, pediatrinja pa pravi da se mora navaditi na drugo hrano, kako?! Naš korenjak je star osem mesecev!

clock-img

15.09.2007, 09:33

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

žana, poskusi spet bolj počasi. Da mu samo krompirček, pa malo kisle smetane zraven, to imajo ponavadi radi. Potem meso zapeči na žaru, je bolj okusno. Zelenjavi dodaj malo kisle smetane, masla ali rumenjak. Pri nas take zadeve palijo. Npr. špinače same nima rada, ko dam zraven kislo smetano ali maslo, pa gre vse po želodčku navzdol. Marsikje paše banana, npr. z bučkami je super. Pa malo recepte preglej, so prilagojeni za male user posted image  in najdeš veliko idej.

clock-img

15.09.2007, 09:44

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Oba moja otroka sta oboževala skupaj zmučkan krompir+jabolko+korenje. Krompir in korenček skuhaš skupaj, pretlačiš kot pire (lahko dodaš malo masla ali margarine) ter zraven pretlačiš še jabolka iz kompota.

Še meni je to dobrouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem