cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Katera krema za sončenje?

clock-img

01.08.2005, 21:27

clock-img

Maja Z

pencil-img

839

Ojla
katero kremo mi priporočate za Kajo, ki je stara skoraj 4 mesece?Sej jo ne bom imela direktono na soncu, ampak tut v senci jih baje rado opeče.Zihr je zihr8)

LP Maja

clock-img

01.08.2005, 21:29

clock-img

tejč

pencil-img

1926

Buebchen.

clock-img

01.08.2005, 21:39

clock-img

afrika

pencil-img

283

Pri rosnih štirih mesecih je še ne maži. Kar fizično jo zaščiti pred sončkom - bo dovolj in bolj zdravo.

clock-img

01.08.2005, 21:39

clock-img

cicido

pencil-img

302

Ilrido, dobi se samo v lekarni. Za dojencke jo dermatologi zelo priporocajo. Moj Zan jo ima ze nekaj let in sem zelo zadovoljna

clock-img

01.08.2005, 21:49

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

jest sem naši kupla tanovo od nivee, ki ima faktor 50+. ni šans, da bi jo kaj sonček....
če kero zanima, kaj gor piše naj mi javi..

clock-img

01.08.2005, 22:10

clock-img

elizabeta p

pencil-img

452

Naš malček ima enako kot je napisala Kira.
Res je ful dobra krema. Nč ga ni opeklo, pa lepo se maže. Pa še neki je ful dobr: ostale kreme je treba nanesti pol ure preden greš na sonce, ta pa deluje takoj.

clock-img

01.08.2005, 22:45

clock-img

Anonimen

Se popolnoma strinjam z afriko.

clock-img

01.08.2005, 23:37

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

tudi mi uporabljamo Ilrido in smo nadvse zadovoljni. nima vonja, ne vsebuje konzervansov in je primerna tudi za alergike. našo tamalo je na morju sonce samo božalo, sicer smo pa bili čez dan strogo v senci, le zjutraj in zvečer na "soncu".

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem