writing-img

Katera stajica-lesena ali mrežasta?

clock-img

14.02.2008, 22:01

clock-img

jančica

pencil-img

41

Razmišljamo o nakupu stajice, pa se ne moremo odločiti, katero bi imeli, se pravi leseno ali mrežasto. Lesene so mi osebno veliko lepše in zgledajo tudi večje, vendar ne vem, kako je kaj z varnostjo. Tiste, ki imate lesene stajice-ali se niso vaši malčki in malčice v njih nič "pobutkali"? Me je strah za našega sončka, je že pri petih mesecih taki divjakecuser posted image . Je pa res kasneje verjetno lažje v leseni stajici, ko se otrok hoče vstat ob opori, kajne?
Svetujte prosim, kako naj se odločimo. Hvala za pomoč!

clock-img

14.02.2008, 23:19

clock-img

gapimasa

pencil-img

76

Pozdravljena!

Jaz ti svetujem leseno. Kupili smo mrežasto- je fajna, le otrok se v njej ne bo nikoli vstal ali v njej stal, čemur pa je namenjena. Imamo pa še doma (hvalabogu) mojo, ki je lesena, in je zakon. Mala notri stoji, poskuša vstati (stara je 9 mesecev). Je pa že tudi padla, vendar ni nikamor tako udarila, saj je vse zaokrogljeno.

Tako da po moje lesena je boljša - vsaj za nas!

clock-img

14.02.2008, 23:47

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

mi imamo mrežasto, ker se mi zdi bolj varna!
kolegica je imela identično in se je mala normalno lahko dvigala-saj ima trdno dno in obročke za se prijet

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

15.02.2008, 06:36

clock-img

srki

pencil-img

9222

Imamo mrežasto in ni res, da otrok v njej ne bi znal ustati, saj ima stajica na vsakem vogalu ročko, ki pomaga ravno k temu, da otrok lahko ustane. Razlike med leseno in mrežato pa ne vem.

clock-img

15.02.2008, 07:11

clock-img

Mesečnica

pencil-img

606

Meni se lesena zdi lepša in tudi bolj uporabna.

Naš mali v njej prav uživa in že prijema palice, da bi se dvignil (star je 8,5 mesecev). Zaenkrat sem mu dve stranici zaščitila z zaščito za posteljico, a bom tudi to kmalu odstranila. Udaril se še ni, pa čeprav se kdaj v stajici tudi zvrne (če ga posedim). Se bolj udari, če se iz sedečega položaja zvrne izven stajice in z glavo udari ob tla.

Ena prednost lesene stajice je tudi v tem, da ima dno nastavljivo po višini - ko je otrok še majhen, imaš dno višje in stajico uporabljaš za dnevno ležanje in spanje, pa tudi za igro.

Imam pa namen stajico kasneje, ko jo otroka ne bosta več rabila kot stajico, predelati v otroško igralno hišico. Sem si že vse zamislila user posted image .

clock-img

15.02.2008, 08:12

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Jaz sem imela mrežasto samo zato, ker je bila enkrat v akciji v Leclercu, pa lažja je bila in se je dala zložit in preselit ( kar je za nas nujno potrebna stvar ). Je pa žalostno končala, ker je starejši sin enkrat vzel škarje in porezal vso mrežo.
Če bi predvidevala, da bomo nekaj časa živeli na istem mestu, bi sigurno imela leseno. So mi tako zelo všeč.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

15.02.2008, 09:26

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Jaz sem za mrežasto-mi je lesena pretrda za male bučke ki padajo

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

15.02.2008, 09:28

clock-img

Una

pencil-img

399

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Imamo mrežasto in ni res, da otrok v njej ne bi znal ustati, saj ima stajica na vsakem vogalu ročko, ki pomaga ravno k temu, da otrok lahko ustane. Razlike med leseno in mrežato pa ne vem.

Točno to sem hotla povedatuser posted image user posted image

LP, Una

clock-img

15.02.2008, 09:28

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Meni se zdi boljša lesena, kar se pa varnosti tiče pa itak daš notr penaste obloge.

clock-img

15.02.2008, 09:38

clock-img

urskas

pencil-img

683

Pri nas imamo obe (lesena je pri mami). Pa sem bolj pristaš mrežaste, in ima tako velike luknjice, da se brez težav vstaja. boljša je tudi, kar se tiča padanja (naša je kar naprej "padala" tudi ko je že samostojno sedela.
Pri leseni se je vsakič butnila v prečko.

clock-img

15.02.2008, 09:39

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Meni je bila najbolša rešitev prenosna posteljica, ki jo lahko uporabiš tudi kot stajico. Jo zložiš in ne zasede preveč prostora, tako da je super tudi za na dopust in počitnice pri babici in dedku.

lp

clock-img

15.02.2008, 13:17

clock-img

Mesečnica

pencil-img

606

IZVIRNO SPOROČILO: smigli

Meni je bila najbolša rešitev prenosna posteljica, ki jo lahko uporabiš tudi kot stajico. Jo zložiš in ne zasede preveč prostora, tako da je super tudi za na dopust in počitnice pri babici in dedku.

lp

Mi imamo tako posteljico, a se kot stajica ne obnese, ker je preozka, pa še naš mali rad praska po mreži in si vedno nohte uniči user posted image . Zadnjič je bil pri babici, pa ga ni takoj ven iz posteljice vzela, ko se je zbudil, in se mu je prav grdo zanohtalo user posted image .

clock-img

15.02.2008, 13:37

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

mi jo mamo tud user posted image

clock-img

15.02.2008, 13:44

clock-img

Lantea

pencil-img

362

Tudi mi imamo prenosno posteljo. Sem mislila, da jo bom uporabljala kot stajico, a ne gre. Mala že vstaja, kjer le lahko (8,5m) in tudi v tej prenosni postelji je hotela. Ampak ker ni nikjer kakšnih ročajev, si je vso kožo bo ličkih ogulila, ko se je naslanjala, da bi vstala. user posted image  

clock-img

15.02.2008, 14:47

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Ja prenosna p. žal nima ročajev, sam jih lahko dodamo sami. Moj mali je bil zelo redko v njej, ni zdržal več kot pet minut, je pa vseeno lahko vstajal.

lp

clock-img

15.02.2008, 18:00

clock-img

Lantea

pencil-img

362

Kako ste pa dodali ročaje?

clock-img

18.02.2008, 08:22

clock-img

smigli

pencil-img

1088

IZVIRNO SPOROČILO: Lantea

Kako ste pa dodali ročaje?

Kupiš igračko, ki je sestavljena iz plastičnih obročkov, ki se nanizajo na eno pokončno palico, tisti v več barvah in velikostih (BC, Pikapolonica...). Jih privežeš na trakove in nato še na posteljico, pa je! user posted image
pa pa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem