writing-img

Katere lego priporočate?

clock-img

01.12.2006, 20:28

clock-img

Anonimnica

pencil-img

81

Sinek je star nekaj čez dve leti, pa bi mu kupili lego kocke za božička. Katere priporočate? To že v em, da lego duplo. Zdaj pa ne vem, a naj vzamemo tiste, ki so tematske ali samo nek zabojnik raznoraznih kock? Sem gledala ene na strani baby centra. Kje se pa da lego lupit najceneje?
Pa še to: kako pa se kaj splača gtista zelena plošča, na katero sestavljajo kocke?

Hvala za odgovore.

clock-img

01.12.2006, 20:36

clock-img

Ezi

pencil-img

716

Jaz bi mu vzela nekaj takih splošnih kock, da bo lahko sam sestavljal in mogoče zraven še kakšno lego duplo figurico, pri tej starosti se je moj že lepo igral s figurami, ki so se med seboj pogovarjale. Pa kakšna živalica, avto, traktor ... kaj takega seveda ne sme manjkatiuser posted image

clock-img

01.12.2006, 21:12

clock-img

sjug

pencil-img

334

Za začetek, če nima še nič priporočam splošne kocke. Duplo so krasne, a drage ko žafran. Naš mali, ki je star 16 mesecev, se veselo igra predvsem s splošnimi kockami in z avtočki duplo.

Never Ever Give Up!

clock-img

02.12.2006, 10:12

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Se strinjam, kar en maxi zaboj, pa se potem dokupijo vlakci ali živalce. Pa ne kupuj v Baby Centru, razen če je akcija. Najcenejše legice so v Mullerju.

Putka

clock-img

02.12.2006, 14:10

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Naš ima ene lego duplo živali in en veliki zaboj navadnih legic. Aja, ima še ene specialne, ki jih je dobil od prijateljev, to je bager, ki ima gumirana kolesa in dve lopati da kao koplje. Te ima najraje!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem