writing-img

Katere plenice so to?

clock-img

24.11.2007, 22:09

clock-img

zelva

pencil-img

93

Hojla!

Enkrat sem kupila v Sparu pamperske in so mi ble ful všeč, so zelene a un trakec je vijolčen z majhnimi živalcami pa še stranski trakci se raztegnejo, gor je pisalo activ baby! Od takrat naprej mi ni ratalo niti enkrat kupit takih, le te navadne zelene z širokimi trakci activ baby! Če katera ve kako se jim reče bi bla ful vesela ker so mi super! Pa še kako pakunga zgleda a je ista kot activ baby? Hvala! 

clock-img

24.11.2007, 22:13

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Mislim, da je bila takrat v sparu neka limited edition teh plenic. Sem jih tud jaz kupila pa jih pol ni blo več za dobit.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

24.11.2007, 23:02

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Mogoče misliš Pampers zelene pleničke baby dry flex?
So enake kot active fit (elastični stranski trakci), le da brez mrežice, embalaža pa je zelena (pa gor so eni črvički). Lahko jih kupiš v Mullerju, žal pa ne vem katere velikosti obstajajo (4ka vem, da so).

Evo slikca (sicer ene velike in ne slovenske embalaže)....
user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

25.11.2007, 08:10

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

jaz uporabljam active fit in se jim trakec raztegne...za active baby pa ne vem....

clock-img

25.11.2007, 10:30

clock-img

tančica

pencil-img

293

Jest sm jih kupila v mullerju, so kao za ponoč, ful so dobre, men še bolše od Activ fitk.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem