cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Katere rože

clock-img

06.08.2007, 09:20

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

naj posadim zunaj, pa da jih ni potrebno zalivati oz. rastejo tako da jih zaliva dež! user posted image

Za blokom sem uredila en del igrišča, tako da smo izkopali luknje, pa dali not avtomobilske gume in zdaj bi tukaj posadila ene rože k niso tok občutljive, pa tudi ne tok drage.

Ima katera kako idejo ali sadike user posted image

clock-img

06.08.2007, 09:43

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Tia, sam po moje si zdaj mal prepozna z rožami. user posted image

Srdljivke posadi! user posted image  Drgač ti pa svetujem, da zdaj, ko bodo rože odcvetele, da pobereš emena pa sama vzgojiš potaknjence, ki jih boš naslednje leto posadila v gredice. To je najcenejša varianta in če urejaš za blok, pol se tako tudi splača, saj drugače boš kar poštene denarce pustila v vrtičku.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

06.08.2007, 09:59

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

sej vem da sem prepozna, jaz bi zdaj posadila kake k so že zrastle s koreninami vred user posted image  Jessy, tole s semeni OK, samo hudič k men nikol nič ne rata oz. ne zraste....

clock-img

06.08.2007, 11:09

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Srdljivke bodo sigurno zrastle, pa zgodaj spomladi so mačehe lepe. Moja mama tudi te potaknjence sama pripravi, pa ni noben mojster za rože. Enostavno niso zahtevne rožce. Je pa tako, da ko so cca 3-4 cm velike rastlince, jih je treba presaditi, da postanejo močne, nato pa šele gredo v zemljo.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem