writing-img

Katere stekleničke?

clock-img

17.08.2006, 20:10

clock-img

Sarica2

pencil-img

49

Pozdravljeni!
Katere stekleničke mi priporočate? Sedaj imamo Avent, pa nam močno poliva. Nekako je šlo pri prvem otroku. Sedaj ko pa imamo drugega otročička, pa imam vsega dovolj (še posebej zvečer). Po dojenju imam namreč čez glavo še problemov s stekleničkami (potreben je dodatek). Ter še kje dobiti najceneje priporočene stekleničke.

clock-img

17.08.2006, 20:17

clock-img

Anonimen

Avent mojemu otroku niso odgovarjale.Uporabljali smo nukove

clock-img

17.08.2006, 20:26

clock-img

flecker1

pencil-img

528

Mi smo tud v začetku sprobali od aventa, in vedno je bilo muka nahranit, sedaj pa uporabljamo od nuka novejšega, je super obnesel user posted image

clock-img

17.08.2006, 20:27

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

zakaj najprej ne poskusis s privzdignjenim vzglavjem? men je tudi moj skrat malo polival pa je bil po tem problem resen

Mami, pika moja!

clock-img

17.08.2006, 20:29

clock-img

kada

pencil-img

715

Jaz jih imam od nuka. Res so super! user posted image user posted image user posted image

Nina - 18.9.2004,
Lara in Sara - 6.11.2005,
Žiga - 8.10.2007

clock-img

17.08.2006, 20:30

clock-img

žarnica

pencil-img

706

mi že od vsega začetka uporabljamo Nukove,pa niso nič polivale.user posted image

clock-img

17.08.2006, 20:37

clock-img

ALINA55

pencil-img

76

Tudi našemu Aventova ni pasala. Nam je najbolje služila Chicco Primigiorni, pa tudi kavčukov cucelj ima podobne oblike kot bradavica.

Toplo priporočamuser posted image .

clock-img

17.08.2006, 20:54

clock-img

štručka

pencil-img

211

Če zraven še dojiš, poizkusi Nukove. Naš Aventovih ni in ni hotel...dokler nismo poizkusili z Nukomuser posted image . Aja s kavčukovim cucljem, ker je mehkejši in bolj podoben bradavici.

< Sporočilo je popravil štručka -- 17.8.2006 20:55:23 >

clock-img

17.08.2006, 21:01

clock-img

doroteja23

pencil-img

887

Tudi naša ni prenesla aventove. Zdaj pa uporabljamo Nuby in so podobne Nukovim.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

clock-img

18.08.2006, 02:26

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

IZVIRNO SPOROČILO: soncek&luna

zakaj najprej ne poskusis s privzdignjenim vzglavjem? men je tudi moj skrat malo polival pa je bil po tem problem resen

moja taprva tudi. je imela že v porodnišnici privzdignjeno vzglavje in sem ga kar pustila tako dokler je bla v zibki.

clock-img

18.08.2006, 09:01

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Jaz sem za Leo uporabljala Nubyjeve stekleničke in so res super. So tako narejene, da gre zrak avtomatsko sproti ven ko otroček pije in ga zato tudi manj "poje". Posledično je seveda dosti manj kupčkov in krčev.

Res so super - se splača probat.

clock-img

18.08.2006, 09:24

clock-img

sonce21

pencil-img

187

Tudi jaz sem na začetku uporabljala Aventove, ko pa se mi je čaj tretjič razlil po torbi (vejetno nisem dobro pritrdila cuclja) mi je bilo vsega dovolj. Sedaj uporabljamo Nubyeve in so super.

clock-img

24.08.2006, 12:44

clock-img

sonchica

pencil-img

423

mi smo na začetku imele nukove pa jih ni hoto,potem aventove pa tud niso odgovarjale pa preveč zraka je potegno... pa smo kuple MAM in so super....pa še proti kolikam so....

clock-img

24.08.2006, 13:01

clock-img

vanč

pencil-img

194

Mi smo z Nukovimi super zadovoljni! Ampak s tistimi novejšimi, ki imajo debelejši cucelj. Vendar je pa moje mnenje, da polivanja vseeno ne boš mogla preprečit z uporabo najboljše flaške. Po vsakem hranjenju obvezno podirajte kupčke, če pa poliva tudi ponoči, dvignite vzglavje na 30 stopinj. Polivanje mora prerasti, ker zgleda, da še nima dobro razvite želodčne zapiralke. Mi smo imeli isti problem.

vanč

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem