writing-img

Katere toplice priporočate za 6 mesečnika?

clock-img

21.06.2006, 21:28

clock-img

Anonimen

Ojla,
za nasvet bi prosila že bolj izkušene. Radi bi se odpravili za kakšen dan v toplice z prijatelji, ki imajo fantka starega leto dni, naš korenjaček pa šteje 6 mesecev.

Katere toplice ( glede na okolje, gnečo...) priporočate?

In še

kaj vse priporočate pri tej starosti otrok da imamo s sabo, da ne bi kaj pozabili, kaj koristnega, nimamo namreč čisto nič izkušenj z toplicami.

clock-img

21.06.2006, 23:22

clock-img

Anonimen

Sama bi šla v kakšne manjše toplice, z obvezno senco dreves. Npr. Šmarješke se mi zdijo prijetne, če imaš tako majhnega otroka. Se mi di, da je nad bazenom tudi lep gozd za sprehod z dojenčkom.

Izognila bi se velikih vodnih parkov ( Čatež, Atlantis).

Tako majhnega dojenčka še ne bi kopala v bazenski vodi. Pri 6-ih mesecih je njgova koža še vedno občutljiva, v bazenu pa nekateri lulajo, vsi nimajo zdrave kože,.....

Upam, da boste uživali user posted image   user posted image

clock-img

22.06.2006, 08:09

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Odvisno tudi, od kod ste. Če greste za en dan, se verjetno ne boste peljali čez celo Slovenijo v toplice. Mi poleti večinoma hodimo v Ptujske, ali pa v Moravce. Všeč nam je bilo tudi v Zrečah, predvsem zato, ker imajo en zunanji bazen pod streho in so se otroci lahko kopali brez bojazni, da bi jih ožgal sonček.

Obvezne za otročka v bazenih so kopalne plenice.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem