cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kateri človek ne jezi se.. za triletnike

clock-img

24.11.2008, 14:14

clock-img

ery

pencil-img

1675

Toliko jih imajo v trgovinah in različnih, da sploh ne vem katerega naj kupim...

Imate kakšnega fajnega?

clock-img

24.11.2008, 14:14

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Magnetnega. A že zna štet?

clock-img

24.11.2008, 14:18

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Jaz sem kupila najbolj navadnega, v Pikapolonici za 5 ali 6€. Magnetni ni slaba ideja. 

clock-img

24.11.2008, 14:28

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Tistega, ki ima vdolbine za polja, pa ki ima na sredi eno plastično bunko in kocko not. Tisto se nič ne more zvrnit.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

24.11.2008, 14:46

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Tistega, ki ima vdolbine za polja, pa ki ima na sredi eno plastično bunko in kocko not. Tisto se nič ne more zvrnit.

ja, točno tega, z medvedkom pujem ga imajo povsod. malo dražji je, ampak se nič ne podre, še naša 2,5 letnica zlaga tiste figure.

clock-img

24.11.2008, 15:28

clock-img

ery

pencil-img

1675

Aha sem ga videla na netu, tega Puja... Je pa kar drag.. :)

Pa nima veliko teh polj, kajne?

Kako pa zgleda magnetni?

clock-img

24.11.2008, 15:34

clock-img

rija

pencil-img

15589

moj triletnik še ne kaže zanimanja za tovrstne igreuser posted image  pa zna šteti in v slovenščini in nemščiniuser posted image user posted image user posted image  nima toliko zica, da bi igro dokončal....user posted image

...vox populi...

clock-img

24.11.2008, 19:14

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Pri treh letih ima že toliko motorike, da lahko kupiš čisto navadnega, če pa je še nima, pa je tudi fajn da trenira, tudi kocko že mečejo čisto o.k.

clock-img

24.11.2008, 19:20

clock-img

ery

pencil-img

1675

Ja sej sem se odločila, saj ima ful motorike in bom kar navadnega.. je še najcenejuser posted image

clock-img

24.11.2008, 20:10

clock-img

*sato*

pencil-img

96

Jaz sem pred leti moji kupila "Krtek" človek ne jezi se. Ta ima namesto pik na kocki sličice, prav tako na tabli. Če vrže rožico, gre do prve rožice, če srce, gre na najbližje srce. Nauči se pravil igre, pa vendar ni preveč novega naenkrat (mučenja s preštevanjem pik na kocki in potem štetjem polj, kar zna triletniku hitro vzeti veselje do igre).

clock-img

24.11.2008, 21:38

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Jaz sem ga danes v leclerku kupila. Najbolj obično varianto z znakom "dobra igrača". Stane 5eur.

clock-img

24.11.2008, 21:41

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Jaz sem kupila najbolj navadnega, v Pikapolonici za 5 ali 6€. Magnetni ni slaba ideja. 

S tem se lahko greš svinjski človek ne jezi se....hehehe!user posted image To smo se igrale sestrične, ko smo bile mlajše. Lahko smo se šle navadnega ali pa svinjskega. Da smo se čimbolj ven metale pa se kregale poleg. Joj, kolk je blo smeha pa joka...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem