cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kateri ZOO vas je najbolj navdušil?

clock-img

10.06.2013, 17:50

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Mislim predvsem te v naši bližini?

Včeraj smo bili namreč v ljubljanskem, in moram reč da se mi zdi da je vedno slabše zrihtano... Bi šla z veseljem kam čez mejo pogledat user posted image

clock-img

10.06.2013, 18:03

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Mi smo bili za prvega maja prvič v zagrebškem. Nam je bilo zelo všeč. user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

10.06.2013, 18:16

clock-img

benika

pencil-img

7793

Dunajski

clock-img

10.06.2013, 18:25

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Dunajski

enako

clock-img

10.06.2013, 19:43

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Dunajski veeeeeliko bolj kot zagrebški.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

10.06.2013, 20:50

clock-img

Daschi

pencil-img

1037

Ja, naš je prav žalosten. Bi ga lahko kar zaprli, zveri pa preselili v druge ZOOje, kjer bi jim bilo lepše.
Drugače pa nekako ne hodimo v ZOOje, se nam smilijo živali.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

clock-img

10.06.2013, 21:09

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Od teh nam bolj dosegljivih München, ker je ravno ok za en dan, da ni treba hitet in si fajn skozi in ker imajo ( upam da se) dva severna medveda, na katere je nor sine in zato smo sli v ZOO. Pa pingvini in vodni park je fajn urejen. Edino ena zver je mal blesavo v kletki, mislim da tiger je tako rencal, da me je bilo ze posteno strah.

clock-img

10.06.2013, 21:36

clock-img

peshich

pencil-img

13

Zadnje čase se pogosto peljem mimo Ljubljanskega, pa je kar konstantno gneča. 

Midva sva vzela letno, ni draga, mislim da 35 evrov - če potem seveda greš vsaj 5x, 10x. Mi smo blizu, in je LJ ZOO roko na srce precej fleten kraj za igranje in posedanje. Če pa je volja pa gremo še kako živalco pogledat. Ne vem, spomnim se pred leti, kako je bilo in če pomislim kako je danes, lahko rečem, da predvsem kar zadeva dogajanje in urejenost "dodatnih" objektov je vse skupaj veliko boljše. Se pa strinjam, da jim predvsem starejše kletke, stranišča (ki so za povrh brez previjalnice) in tista spodnja parkirišča niso ravno v ponos. Verjetno bodo kaj naredili tudi po tem planu v bližnji prihodnosti, imam občutek, da se trudijo napredovat. 

Pred kratkim smo bili v Zagrebškem ZOO, ni napačen, ampak ko sem videl v kakšni betonski jami živijo medvedi, me je kar stisnilo pri srcu. Saj si rečeš, da večina teh živali divjine nikoli niti ni videla, pa da je fajn iz poučnih razlogov, da lahko otrokom pokažeš živali in se še sam marsikdaj česa novega naučit, ampak bi jih morali precej bolj spoštovati, kot jih. 

Na Dunaj in v Muenchen pa se odpravimo takoj, ko bo naša mala pupika malce večja in bo dojela, za kaj se gre, ker na sladoled v Dunajski ZOO naju ravno ne vleče ;). 

Je pa ZOO še vedno boljši, kot cirkus z živalmi. Sem slišal, da so pri nas zdaj prepovedani. Kdo ve, kako to? Se je kaj zgodilo, ali je samo odgovornim končno kapnilo, da gre za totalno izkoriščanje živali?

clock-img

10.06.2013, 21:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.06.2013, 22:11

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

IZVIRNO SPOROČILO: peshich
Pred kratkim smo bili v Zagrebškem ZOO, ni napačen, ampak ko sem videl v kakšni betonski jami živijo medvedi, me je kar stisnilo pri srcu. Saj si rečeš, da večina teh živali divjine nikoli niti ni videla, pa da je fajn iz poučnih razlogov, da lahko otrokom pokažeš živali in se še sam marsikdaj česa novega naučit, ampak bi jih morali precej bolj spoštovati, kot jih. 

Tole je pa mene tudi zmotilo v Zagrebu :(

Mi gremo v Ljubljanskega enkrat na leto in se mi ne zdi tako napačen user posted image

lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

11.06.2013, 00:34

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Nam je Punta verde v Lignanu (ITA) full všeč user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

clock-img

11.06.2013, 06:56

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.06.2013, 07:03

clock-img

Ina78u

pencil-img

4

Na žalost nisem bila še nikjer drugje kot v Ljubljani in bi tudi šla še kam pogledat; v Zagrebu je menda hud.

clock-img

11.06.2013, 07:45

clock-img

pomlad08

pencil-img

1040

Malo je odvisno kaj pričakuješ od ZOOja. Za nekatere je bistvenega pomena, da vidijo strupene žabe iz J Amerike (to smo recimo mi), drugim pa več pomeni ZOO kot celota z igrišči, hrano, zabavo ... Mi imamo doma enega 5letnega navdušenca nad živalskim svetom, zato smo šli pred kratkim v Zagreb, da si je končno lahko v živo ogledal mnogo vrst kuščarjev, kač, dvoživk ipd. Drugače je pa res bolj žalosten ta ZOO, precej natlačen, nimaš se kam dat, mož je bil prav tečen :) Se mi zdi zanimivo, da tudi otrok čuti, da "to ni to" - saj je bil vesel vseh tistih norih pitonov itn, ampak enega martinčka v kakšni stari ruševini ali pa navadne krastače v naravnem okolju se razveseli 10x bolj.

Ljubljanski je pa meni super za "izletek" v vročih dneh, ker imaš gozdiček, igrišče, vodo (!!!) - smo imeli zdaj 2 leti letno karto in sem presedela cele dneve na tistih mega ležalnikih v peskovniku.

clock-img

11.06.2013, 08:45

clock-img

Claudia13

pencil-img

33

Zagreb, dunaj :)

clock-img

11.06.2013, 08:46

clock-img

Claudia13

pencil-img

33

Pa tudi na češkem je eden zelo lušten, v Veroni še nismo bili, drugaće pa na Tenerifih- Loro park :) super

clock-img

11.06.2013, 10:41

clock-img

rozilu

pencil-img

1321

Razen Ljubljanskega, sem bila v vsakem samo 1x. No ja, v Pragi bila 2x in letos spet gremo (ker bomo pač v tam - moj na sestanku, midve pa se šetale)! Mi je kar všeč, na vznožju hriba in na hribu, velike ograde, veliko živali, sedežnica... meni je fajn! user posted image

clock-img

11.06.2013, 10:57

clock-img

rozilu

pencil-img

1321

Prehitro oddala, v glavnem vem, da je Praga daleč, ma če greste v tiste konce, se ZOO definitivno splača.

V Lj grem rada, bomo julija kupli polletno karto. Ta mali itak uživajo, mogoče smo mi celo med tistimi, ki kar precej živali pogledamo, preden gremo na igrišče.

Dunaj in Nurnberg bila že več kot 10 let nazaj, takrat sta mi bila všeč, vendar ne vem več podrobnosti. Bo treba še kar nekaj okolice pogledat user posted image

V Trstu, tam ob morju (Stazione maritima) imajo fajn akvarij in terarij, pa tudi pingvine - se splača it pogledat.

clock-img

11.06.2013, 11:03

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

ok, ker ze govorimo o se malj bolj oddaljenih. Moj mozek je rekel, da Stuttgart je 100 X lepsi kot München in mi gremo naslednjic pol itak v Stuttgart.
Men je tudi bolj fajn zivali gledat, kot da so tam igrisca in ne vem kaj. Pa fajn je, ko se, ce je omogoceno, med kaksnimi umirjenimi zivalcami sprehodis.

clock-img

11.06.2013, 14:31

clock-img

petruska

pencil-img

465

Dunajski je res super, ljubljanksi pa glede igral jih je treba pohvalit, predsvem pa me motijo majhne in stare kletke za leve, rise,..te kar srce zaboli, ko jih vidiš tam.

clock-img

11.06.2013, 15:20

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08
Ljubljanski... ker imaš gozdiček, igrišče, vodo (!!!) - smo imeli zdaj 2 leti letno karto in sem presedela cele dneve na tistih mega ležalnikih v peskovniku.

a ni letna the best? user posted image midve sva poleti skoraj vsako popoldne po vrtcu še ka kako uro-dve vedno zavile tja (je bla v andersenu), al na trampoline, al un vodni peskovnik, al enostavno dat kanadskim racam mal trave, kakaduju regrat, pogledat leva kako kaka, vse une ščurke in palčinjake, pa hranjenje unga morskega leva, hranit z želodom (nabranem po poti skozi mostec) une pritlikave koze ki so potem hotele pojesti naju user posted image IN nore opice - ne bova pozable ko so enkrat ujele veverco, ki se je neumno pošunjala not da bi ukradla opičjo malico, jo ubile ko so jo mladi čimpi imeli za žogo/igračo in vlačili in metali po celi kletki. mislim, takrat ti postane jasno zakaj ne dajat rok in hrane blizu čimpov. te pa poveže z živalmi, ker se skoncentriraš na posamično žival, ni to nek mimohod in čao..
v glavnem - fenomenalno zabavno poletje je bilo to user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem