writing-img

Kateri avto sedež

clock-img

11.03.2007, 17:31

clock-img

Ashana

pencil-img

12

Kateri avto sedež priporočate? Sem iskala z iskalnikom, pa kljub temu rada še enkrat vprašala, katerega predlagate oz. imate, kvaliteta naj bo sorazmerna ceni? Rabimo avtosedež od 9 kg naprej.
Hvala.

clock-img

11.03.2007, 17:47

clock-img

SašaR

pencil-img

881

Mi imamo Kiddy Life plus od 9 - 36 kg in smo z njim zadovolnji, pa še po varnosti je med najboljšimi. Imamo pa še enega sposojenega od 0 - 18 kg in tudi kar dober, sam mogoče preveč leži v njem. 

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

clock-img

11.03.2007, 18:14

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Mi imamo Romer King TS plus, je super sedež, mogoče nekoliko dražji, vendar tudi med vodilnimi po testih. Pri varnosti se pa ne sme šparat.

clock-img

11.03.2007, 19:31

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Mi imamo Maxi cosi priori in smo full zadovoljni.

clock-img

11.03.2007, 20:32

clock-img

triša

pencil-img

550

Mi imamo Roemerja king ts Indira, vredu samo tisti pasovi so malo butasto narjeni. Drugače je pa ok, ampak nič pretresljivega. Če ne bi bla moja ta mala taka velikanka bi ji kupila MC Tobi,vendar bi ga pa pre hitro prerasla. King pa je  malo širši.

clock-img

11.03.2007, 21:21

clock-img

smeska

pencil-img

73

Imamo Romer-ja King TS Plus, dober na testih, različni nakloni (da lahko otrok spi), v avtu je res nepremičen (kot bi bil isofix), bombažna prevleka.

Drugače pa je Priori od Maxi Cosija tudi dober (tudi v redu testi). Nam pa je prodajalka rekla, da tkanina ni 100% bombaž, zato je lahko otroku zelo vroče v njem, pa še ta tkanina se rada mucka (mogoče je sedaj že kaj drugače). Obstajajo pa za ta sedež poletne prevleke iz frotirja (cca. bivših pet tisoč).

Vsaka mama je najboljša mama za svojega otroka.

clock-img

11.03.2007, 21:34

clock-img

eya

pencil-img

4615

Mi imamo Tobija od Maxi cosi in smo res zadovoljni. Je pa za večje otroke res lahko verjetno hitro premajhen. Ocene pa je dobil vse odlično in meni se tudi zdi, da je varnost najpomembnejša. Aja, je pa sedež kategorije 9-18kg.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

11.03.2007, 21:53

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

mi imamo maxi cosi rodi in smo z njim zelo zadovoljniuser posted image

clock-img

11.03.2007, 22:37

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Mi imamo romer king ts plus!

clock-img

12.03.2007, 12:20

clock-img

Nixxon

pencil-img

768

Römer. Tako lupinico, kot sedež (je na poti). Dobra kvaliteta, zelo dobri rezultati na crash-testih.

clock-img

12.03.2007, 12:51

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Nabavili smo Maxi Cosi Tobi - ocene pa je dobil vse odlično, in mi je to zelo pomembno user posted image user posted image user posted image
Je pa tudi že več postov na to temo, tako da malo preglej tudi na forumu Otroška Oprema user posted image

clock-img

13.03.2007, 09:10

clock-img

Anonimen

Mi imamo od Chiccota (od 9 - 18 kg). user posted image

clock-img

16.03.2007, 20:37

clock-img

happy mam

pencil-img

102

Smo glih naročili Kiddy Life plus, upam da bomo zadovoljni user posted image  

Mi smo pa tako srečna družinica! Imamo namreč malega ŽAKA!

clock-img

08.05.2007, 22:29

clock-img

skokica01

pencil-img

356

Mi lahko katera svetuje ali je v redu, če kupiš avtosedež 9-36 kg ali je bolje kupiti 9-18 kg in zakaj? Stroškovno se seveda zelo pozna, zato se kar ne moreva odločiti.  Kako pa je s praktičnega vidika, pa itak nimava pojma.
Hvala za nasvet!

clock-img

08.05.2007, 22:47

clock-img

zima07

pencil-img

869

Mi lahko katera svetuje ali je v redu, če kupiš avtosedež 9-36 kg ali je bolje kupiti 9-18 kg in zakaj? Stroškovno se seveda zelo pozna, zato se kar ne moreva odločiti. Kako pa je s praktičnega vidika, pa itak nimava pojma.
Hvala za nasvet!

Meni je prodajalka v trgovini rekla, da so boljsi in bolj varni tisti, ki imajo manjsi razpon...Kar je nekako logicno...

Je pa stroskovno kar hudauser posted image ...

clock-img

08.05.2007, 22:53

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Mi imamo Romer King TS plus, je super sedež, mogoče nekoliko dražji, vendar tudi med vodilnimi po testih. Pri varnosti se pa ne sme šparat.

Enako!

clock-img

09.05.2007, 03:01

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Mi imamo Romer King TS plus,

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

09.05.2007, 07:17

clock-img

asso

pencil-img

3700

Mi imamo
- Chicco Key 1 - kot avtosedež je v redu, dokaj slabi crash testi in cena je tudi visoka.
- BebeConfort Iseos TT - največja napaka v življenju ko sem kupila ta sedež. Zgubila sem en kup živcev. Dokler sem tamalo not zavezala je trajalo celo večnost... pa tudi za dat v ležeč položaj se moraš kar nekaj namantrat ker je tisti sistem za vrtenje. Tega sem kupila, ko je bila že večja, ker pri tako majhnih (9 kg) bi absolutno gledala, da ima še dodatno oporo za glavo (Chicco ima).
- Maxi Cosi Tobi. Imamo ga en teden in do sedaj ga ne morem prehvaliti... Opora za glavo, lahko zapenjanje... v glavnem zmagovalec med tremi...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

09.05.2007, 07:43

clock-img

Špacka

pencil-img

1294

IZVIRNO SPOROČILO: lmarcel

Enako.user posted image

clock-img

09.05.2007, 08:23

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Tudi mi imamo Maxi Cosi Tobi, ampak ga še nismo probal.Je pa dobil najboljše ocene na testih.Je pa res tisto, da je bolje kupiti najprej 9-18kg.

clock-img

09.05.2007, 13:26

clock-img

Nixxon

pencil-img

768

IZVIRNO SPOROČILO: Špacka

IZVIRNO SPOROČILO: lmarcel

Enako.user posted image

Naš mali tudi.

clock-img

30.05.2007, 23:23

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

mi imamo avto sedež concord trimax od 9-36 kg ker ga je imel interspar za 100eur,meseca januarja je res dober in ima dobre teste varnosti

clock-img

31.05.2007, 08:41

clock-img

SabinaV

pencil-img

6

Živjo!

Za maxi cosi si lahko tukaj pogledate ali sploh gre v vaš avto.

http://www.maxi-cosi.com/maxicosi/carselector.aspx?languagecode=gb-en

Sploh nisem vedela da ne gre v vse šele zdaj sem preverila, ko ga že imamo doma user posted image . No ampak v našega gre user posted image

Lp

< Sporočilo je popravil SabinaV -- 31.5.2007 8:42:16 >

clock-img

31.05.2007, 15:21

clock-img

**simmy*

pencil-img

19

vidim da imate večino Tobi-ja. Jaz sem malo kolebala med njim in Recaro, pa sva se odločila za Recaro in ni mi žal.

clock-img

31.05.2007, 21:37

clock-img

zungi

pencil-img

290

IZVIRNO SPOROČILO: eya

Mi imamo Tobija od Maxi cosi in smo res zadovoljni. Je pa za večje otroke res lahko verjetno hitro premajhen. Ocene pa je dobil vse odlično in meni se tudi zdi, da je varnost najpomembnejša. Aja, je pa sedež kategorije 9-18kg.

Tudi mi se poslužujemo takega Tobija in smo zelo zadovoljni. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem